一人一個痴撚線同學既事蹟

1001 回覆
565 Like 2 Dislike
打爛班房塊玻璃窗,仲要唔洗賠錢
有條友係5樓掉左個 angry brid書包落街
俾下邊呀sir睇到,記左2個小過

係咪內碎
帶bb彈槍番課室玩
不斷向操場放紙飛機(六、 七個人)
每堂用粗口鬧英文老師同搞事
用足球踢爆locker門
將啊sir比我地d放入櫃,第二日成個櫃都係蟻
上堂飲到醉
上上下chem 堂
成支玻璃reflux tube 無啦啦比條友玩到着火
係成支由內到外燒着哂
我地 -> ->
到今日都唔明點解咁安全都可以玩到出火

柴灣學校?
【本報訊】元朗一名15歲中二男生,昨晨疑因遲到,鬼祟地冒險攀爬外牆欲進入校舍,卻意外失足墮落一米下屋頂,趴在平台上右腿骨折,他大聲呼喊自揭行蹤,最終要由消防協助救下,送院治療。校長事後向全校師生廣播事件,強調學生不應做愚蠢行為,意外亦給該男生一個教訓。

ching邊届
學校壁報設計比賽題目係歌頌學校之類

成班好不滿就喺報紙雜誌校刊剪咗幾千個人頭釘上去參賽,仲要無釘底紙

難為校工年尾要逐個逐個拆返出嚟
有條友比人收埋d書係壁報板底紙下面
佢搵左3個月
有個同學上家政堂偷雞蛋放落衫袋 自己唔記得左隻雞蛋既存在壓爆左 唔識洗衫要個miss幫佢洗

係咪東區學校 個同學姓張
嗰陣中六lastday
有個痴線佬係操場拎左個垃圾桶蓋嚟飛
釣曬啲mk仔出黎 蝦蝦霸霸當好有型

有同學當年係學校遲左走 樓梯果啲落曬閘
跟住佢係一樓花園仔果個位跳落排球場 隻腳傷左幾個月
有個高一form嘅用手指尾千年殺插人屎忽
插到自己手指尾斷左要留醫番唔到學 搞到自己考唔到試要冧班

用西瓜波射爆左tube tv個殼同射左燈罩落黎
新學校用左2星期就“粒”左塊白板
買幾支水 上5樓擲落操場 下面有人
用水槍射miss miss濕撚哂 miss叫唔好

小學雞個時
有同學剪CD整左隻血滴子係班房飛
比老師捉左去屌左成個下午
係小食部買左盒豆腐花跟手一鳩潑落校長架車到
有fd唔記得帶PE 衫番學 成班叫佢扮唔舒服去保健室 有個fd住好近 我地出學校緩跑個時佢番去攞PE衫俾佢 之後係學校後門拋入學校再搵接應攞俾佢 阿sir無發現

觀塘區 男校?
放左舊hard dice入同學書包,佢咩左返屋企
唔係同學做
係有學生屋企人借大耳窿
收數佬dum啲街招入學校
有個同學好撚中意做數..係陸運會個陣都係咁做..做到數學呀sir都求佢唔好做
我係走廊經過 見到同學A係我面前掉撚左B同學個書包落去 4樓掉落1樓平台 我笑到仆街咁走埋去問同學A搞乜撚

...結果樓下有個TB pe miss屈鳩係我掉個袋落去 解釋極都唔信 掃撚左成日地
中學個陣有個肥西同學話佢做到一字馬..小息個陣係課室做完個一字馬之後起唔返身 要call白車
柒到無人有
上堂食煙+飲酒 有人證 唔好相認啦
有個f3仔帶炸彈返學,燒著左書包
拆彈組黎左學校

反正殺左校,求相認
用刀指住自己之後問老師「我靚唔靚仔。」

利申:條友精神有問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞