一人一個痴撚線同學既事蹟

1001 回覆
565 Like 2 Dislike
掟個好細粒既同學出馬路
睇左樓上咁多人講 我又記起一個小學同學
佢賴屎 但係佢淘手拎屎出黎放入櫃桶到
當時課室開風扇開到最大 陣屎味好快傳到成個課室
然後因為太臭 好多同學頂唔順 直接出哂課室
個老師之後搵到邊個係兇手就罵左成十分鐘仲要轉課室上堂
打校長
據稱打到校長眼鏡都爛埋

最後係咪校長無返學一兩個星期

唔記得啦咁久遠既事
但記憶中好似有因為喱件事而當日全校無得落去小息

唔係咁都有得相認呀?
同學a急屎無tissue用單行紙解決
搞到個廁所塞左 都幾大件事 校工用泵通馬桶 成功將堆紙拎出黎
重點係每一張單行紙都有同學a個名
全校都知咁滯
唔好相認

痴撚線

a扭b奶頭
b唔忿氣,想扭返a奶頭
結果b扭傷咗,係扭傷咗自己隻手,call白車

放蟲入人地書包
上上下堂聽到有女仔大叫
老師同學衝出去睇發生咩事
原來有條友肚屙冇紙巾 想入女廁攞M巾用
勿相認
隔離班將成個藍球架釘左入道牆度,到依家仲係度,但好似將間房改左用途
中一要上游水堂 係第一二堂泥
所以係直接去泳池上完泳水堂先番學校
有次上完游水堂 第三堂老師叫我地拎份功課出泥
有個同學先發現個書包漏左喺泳池更衣室個locker冇拎走
炸龜
買幾支水 上5樓擲落操場 下面有人
用水槍射miss miss濕撚哂 miss叫唔好
同級同學 遲到爬牆返學校 鼠左入禮堂 點知原來有人上緊pe 唔知係禮堂邊度呢到落堂
有個高一form嘅用手指尾千年殺插人屎忽
插到自己手指尾斷左要留醫番唔到學 搞到自己考唔到試要冧班

用橡筋射中隻天花板咁高郁緊既烏蠅
中一要上游水堂 係第一二堂泥
所以係直接去泳池上完泳水堂先番學校
有次上完游水堂 第三堂老師叫我地拎份功課出泥
有個同學先發現個書包漏左喺泳池更衣室個locker冇拎走

泥你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞