一人一個痴撚線同學既事蹟

1001 回覆
565 Like 2 Dislike
隔離班同學(睇完活塞男)上堂果陣拎個屈臣士水樽當飛機杯用
最後
當然係同活塞男一樣,不能自拔,連人帶樽call白車去醫院啦
中學果陣有個專比我地恰既同學仔,p.e堂換衫果陣玩勁佢 ,將佢個飯盒既飯倒哂佢 然後塞個粉刷落去

賤人 垃圾
二樓跳落一樓斷左腳

係咪趕住買飯?
隔離班同學 去廁所無廁紙用
坐佐兩堂
老師先問 位同學去佐邊
後來 大家放學發現 位同學wts佐好幾十人
救命呀 我無廁紙呀 過黎救我呀!
但係無人睇到
同班同學夾手夾腳 捉撚左個同學入個功課櫃道 閂門
之後掉撚轉佢對牆 佢推極都開唔撚到對門
係咁叫救命 訓導黎到先放番佢出黎
lm
呢兩件事都係入u後發生
有人係hall嘅𨋢入面開枱打麻雀
比保安趕返出黎
同一班人 其中有個engine仔改hall收冷氣錢部機
變成免費供電 講真 其實幾勁
比人發現之後要quit hall
仲要唔知幾年內唔比踏入hall半步
係同一個hall 有同校嘅同學係hall樓下扑野 上晒報紙
利申:痴線佬學校

hi~ 係咪最多痴線佬的dept呢?
學校隔離對住屋宛泳池
中午食飯 有時派水果
將水果扔哂落去泳池 浮下浮下
比屋宛d人投訴

同學各位
呢個post有幾多YLPSS嘅兄弟
講多兩單先

男同學衝入女廁, 見女就嘴, 要幾個校工入去拖返佢出嚟, 不過因為攞緊白卡, 唔使罰
喺學校打交被的咗去staff room, miss唔知話咗佢句乜, 一拳車落去miss到, 打到個miss成個瞓咗喺地, 騎上去繼續打, 仲一邊爆晒粗, 個miss嚇到有一排唔敢返學

垃圾
全級學生上上下堂一齊大力踩個地下 踩到地震咁 下層miss ar sir衝晒上黎吊鬼
噴珍珠奶茶啲珍珠落老師個頭度

第二日粒奶珠重係佢個頭度
學校隔離起緊樓,有人飛左舊石過去
打撚到個工人個頭
結果唔知點

但個工場隔成條街,同埋係足球場有兩三層樓咁高既鐵網係到

中二係班堂拎舊刷膠當棒球點知打左落一樓(露天飯堂)
之後有條友沖黎屌邊個打棒球打左粒刷膠落我碗麵度
留名
個陣有層地下甩咗啲磚頭

班友拎上嚟用嚟掟校長架車
中一果時有個男仔比人打到仆街,打左半個學期佢就轉左校,利申我冇份打人
點解有d撚樣成班恰鳩一個都有臉post出黎
又唔撚對題 係咪以為自己好撚好打?

你中學成日被人恰?

正常人都唔會覺得斯凌人係威係勢囉,中學你成日恰人㗎?出來社會都繼續恰嘛,惡霸幾易做㗎
中六個年興張家輝打拳個套 唔記得叫咩 mma 成班男仔一字排開一齊1,2 1,2咁打壁報板,之後格離班個黑板跌左落黎,格離班啊sir寫緊字

做乜尻
點解有d撚樣成班恰鳩一個都有臉post出黎
又唔撚對題 係咪以為自己好撚好打?

你中學成日被人恰?

正常人都唔會覺得斯凌人係威係勢囉,中學你成日恰人㗎?出來社會都繼續恰嘛,惡霸幾易做㗎

現實世界就係弱肉強食
被人恰9成9係唔識同人相處
係課室 將個籃球扔上去𨍭緊既風線 之後一下打左去燈至 成條果d光管燈爆左得返條線吊左係到 個風線仲要(咩)左
最後仲開果架風線

手機玩 請見諒

1999之最

做乜尻

三國無雙
傳說我班有個男仔同個四十幾歲嘅音樂老師拍拖
有一日個男仔知道咗音樂老師嘅ex番嚟搵佢
個男仔嬲到一嘢打爛咗音樂室度門

少女唔鋤愛阿婆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞