一人一個痴撚線同學既事蹟

1001 回覆
565 Like 2 Dislike
以前有個同學係學會幹事 學校會有間雜物房畀佢哋個學會放嘢 佢就有鑰匙
有日佢就同幾個朋友 買咗啲嘢食就上咗間房到過夜
同學玩櫈 隻手指卡咗係張櫈個窿度 拎唔返出黎
最後叫咗白車送佢入院
見過有個女同學比成班男仔摷
好似百人斬咁
用手指㩒爆消防警鐘,搞到全校走火警
有堂玩石膏 玩完唔要個啲倒晒落去馬桶
第二日全校塞晒
拎啞鈴跳高
爆哂肛

lks?

中四兩個毒毒男同學打架,起到扯頭髮

我地成班好靜咁望住佢地互扯頭髮,個陣上緊堂,
有啲同學忍唔住笑佢地扯頭髮,個miss係好大年紀又好仁慈,係咁講唔好打啊

另一個角落既大隻男仔原本訓緊,佢坐我後面位,我見扯咁耐都未完,拍醒佢,佢望一望就起身,慢慢行去分開佢地兩個,再望地下露出驚訝表情

原來地下有一堆頭髮
拎啞鈴跳高
爆哂肛

北區 ?

雞比哥好岀名

佢横誇咁多屆
好難唔識

你邊屆?
宜家仲有冇人識?

利申同班

Grad 左啦
淨係同過佢細佬同班
我估到佢細佬grad 埋就應該冇人識

好彩仲有好多老師知

都係聽人講雞比
但係現場既老師
有冇人知邊個
中一要上游水堂 係第一二堂泥
所以係直接去泳池上完泳水堂先番學校
有次上完游水堂 第三堂老師叫我地拎份功課出泥
有個同學先發現個書包漏左喺泳池更衣室個locker冇拎走

呢個係做咩事
有同學成日一嬲就會食鉛芯筆d鉛芯

唔知佢係咪情緒有問題

但佢食完又唔無事咁喎
打壁報打斷手

屌 係咪同校
佢生物堂打嘅 跟住行出去問個bio miss係咪斷咗

雞比哥好岀名

佢横誇咁多屆
好難唔識

你邊屆?
宜家仲有冇人識?

利申同班

Grad 左啦
淨係同過佢細佬同班
我估到佢細佬grad 埋就應該冇人識

好彩仲有好多老師知

都係聽人講雞比
但係現場既老師
有冇人知邊個

搞智障女比人拉咗嗰個

應該宜家冇人識佢
有一日勁好陽光
同學係課室入面用放大鏡生火
燒到對皮鞋穿左個窿
2個男同學打架
其中一個一拳打爆左個火警鐘
教員室啲電腦自動關晒機 全校走火警
啲老師屌晒鬼

有次突擊測驗,全世界呆左,有人話肚痛出左去,冇幾耐火警鐘響左,個老師話冇可能既,一定係佢玩野,大家繼續做。

點知有訓導沖左黎講屌你老母走啦,原來果日個演習得校長副校同訓導先,係為左唔好hea

呵屎既同學一直呵緊屎
咁多人鐘意玩屎
便服去學校旅行,同學個樣好mk比警察查身份證,班主任急步走緊去集合地點,點知佢望住班主任大叫:大佬拎住啲貨走呀。

lunch 買左包狗糧翻學校食
買m記lunch 特登攞好多茄汁辣醬 午息個陣隨便塞落同學啲筆袋
俾老師罰lunch 時間落訓導室一齊食飯
襯老師行開左 一人一淡口水加落老師飯盒

咁岩比CCTV 影低左

Cls
中學旅行係度玩水槍,有同學入左豉油、喼汁個啲玩,跟著比街外人報串,最後屌晒成級,每個人都要填份野講你個日做左咩,見到邊位同學有玩。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞