一人一個痴撚線同學既事蹟

1001 回覆
565 Like 2 Dislike
試過中3上IS堂倒左d酒精落sink盤跟住點火
打爆火警警鐘 全校一齊走火警

TKO?
有個f3仔帶炸彈返學,燒著左書包
拆彈組黎左學校

反正殺左校,求相認

f2先真
初中有年全班好frd,有次is堂傳走左個男同學個書包,
後尾比啊sir發現就屌鳩我地。
結果個日小息班友就寫左份日報講呢單野,仲影印到周圍派,成級都知
「xx書包,有腳會走」
諗起都好好笑,重點係受害者都有份笑

wonderful old days
睇左樓上咁多人講 我又記起一個小學同學
佢賴屎 但係佢淘手拎夠屎出黎放入櫃桶到
當時課室開風扇開到最大 陣屎味好快傳到成個課室
然後因為太臭 好多同學頂唔順 直接出哂課室
個老師之後搵到邊個係兇手就罵左成十分鐘仲要轉課室上堂

我都有個咁嘅中學同學 聽人講佢小學又係塞屎入櫃筒
呢個同學有一位落去打籃球
有人問佢 喂 臭x(佢花名) 你底褲咩色呀
佢秒速答 痴撚線邊有人會着底褲架
聽講之後仲有個老師黎關心佢 同佢講 xx你唔可以唔着底褲架
同隔離班同學一齊上pe堂 條友比個曲棍球打撚中隻眼 流撚到啲血停唔到 但條友重好似唔撚驚咁重係到笑笑口話冇事
其他同學啊蛇都嚇撚到仆街
扮爆籃一嘢抆到盞吊燈甩左一半
日日一放學就跑返屋企
真係跑個隻
擲飛標擲中同學個頭
中學好撚鍾意打排球
同幾個同學個個小息 食飯都打
後尾打到悶
玩打高波
將個排球打撚到高過個天台
我同學有次打中左最高個層一個睇緊波既男仔副眼鏡落樓
個男仔落黎執番副眼鏡係到發脾氣
lunch鎖左班房門果個同學想入班房就踢爛左把鎖
打爆左隻玻璃窗
仲要好威威咁影黎做msn頭像
將班房啲枱啪埋 用書當乒乓球拍 lunchtime打乒乓波

A班同學
放學一定會衝斜路 成個嗚門咁忍者咁衝落去 仲要以為好自己好撚型
畢左業幾年返校袓日仲係咁
上堂對訓導大叫屌您你母
比佢捉去打電話比家長
個同學禁咗另一個同學嘅電話號碼扮係老竇
扮老竇嗰位同學同訓導講
收皮啦死肥閪想屌我個仔 我屌你老母就有份
跟住個訓導cut咗線
滴住汗咁講
今次就放過你
下次再爆粗 我會打俾你老母
你小心啲

之後個同學再爆粗
個訓導都唔敢話佢

上堂對訓導大叫屌您你母
比佢捉去打電話比家長
個同學禁咗另一個同學嘅電話號碼扮係老竇
扮老竇嗰位同學同訓導講
收皮啦死肥閪想屌我個仔 我屌你老母就有份
跟住個訓導cut咗線
滴住汗咁講
今次就放過你
下次再爆粗 我會打俾你老母
你小心啲

之後個同學再爆粗
個訓導都唔敢話佢

lm
愈睇愈sad
個fd連著屌三個訓導,俾訓導打俾佢老母話你個仔d態度好有問題
佢阿媽話我個仔有問題你搵佢咯你同我講把撚咩
跟住個訓導同個fd講你阿媽好唔合作
我個fd就話我老母態度差你咪搵佢咯同我講把撚啊?
無限loop

落雨我地半班將條裙掛矖係個窗到,著住打底褲周圍走
Bio堂 解剖老鼠
一路笑一路剁
當住成班同學面前車巴人/踢人下體
男打女
話說小學個陣有位同學佢事無大小都話要去廁所,咁佢去廁所嘅次數多到老師都容忍唔到,每當話要去廁所個陣,老師都會訓話佢,自此之後佢就少咗廁所。

有一日英文堂默書,默默下我聞到陣屎味,開始時以為有人放屁不以為意,但陣屎味有增無減,咁我左望望右望望同學們你眼我望我眼,突然之間有位同學彈起身大叫:屎呀!!!! 我地回頭一望,個位大叫同學指往坐係佢前面個位同學:佢個櫃桶入面有屎呀!!!佢係到屙屎呀!!!
宜比指個位同學正正就係成日要求去廁所個位同學。(當時佢隻手伸底褲入面抆緊屎) 聽完佢依句說話後一班大膽同學仔包括我即刻沖去個櫃睇,真係屎不得止重要係啲屎一條條咁搭咗一座山出嚟。

由於場面驚嚇臭氣鋪滿整個課室,有人喊有人嘔又有人指住堆屎狂笑,老師當時嚇到唔識比反應呆咗一陣,然後就叫屙左屎個位同掉左啲屎佢,叫同學打開全部門同窗口,再叫清潔工清理地方。

恐怖嘅事情又再發生,佢將啲屎掉落課室個垃圾桶度, 老師見到佢呢一個動作佢成個人崩潰咗發咗癲咁鬧個位同學叫左汁返去廁所沖咗佢。

諗返起個位同學真係痴撚線㗎。

以為個老師叫佢將D 屎掉落街
拎刀同人表白

一開波玩咁大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞