一人一個痴撚線同學既事蹟

1001 回覆
565 Like 2 Dislike
有人考完試去圖書館溫書
用屌米尿袋 點知爆炸 差啲燒斷根
拎左支粉筆嚟食 然後仲問我食唔食
仲有個托啊sir春袋
中六個年興張家輝打拳個套 唔記得叫咩 mma 成班男仔一字排開一齊1,2 1,2咁打壁報板,之後格離班個黑板跌左落黎,格離班啊sir寫緊字
二樓丟左個同學落樓下
中六個年興張家輝打拳個套 唔記得叫咩 mma 成班男仔一字排開一齊1,2 1,2咁打壁報板,之後格離班個黑板跌左落黎,格離班啊sir寫緊字

拎刀同人表白

屌你我一入來睇到就笑左

一黎就打大佬

此po已完

做乜春

個fd連著屌三個訓導,俾訓導打俾佢老母話你個仔d態度好有問題
佢阿媽話我個仔有問題你搵佢咯你同我講把撚咩
跟住個訓導同個fd講你阿媽好唔合作
我個fd就話我老母態度差你咪搵佢咯同我講把撚啊?
無限loop
中學嗰陣隔離位個條友上堂成日打飛機丁啲Miss
仲要私伙有條手巾仔抹手抹褲
打校長
據稱打到校長眼鏡都爛埋

逃學威龍咩屌
收埋自己入老師枱個櫃

即係點

有個格櫃塊層板可以拎出黎

佢係入面成堂

佢又可以唔比人發現個到勁

乜咁啱

利申:試過啲類似嘅嘢

相認
有同學急屎無tissue用單行紙解決
搞到個廁所塞左 都幾大件事 校工用泵通馬桶 成功將堆紙拎出黎
重點係每一張單行紙都有同學a個名
全校都知咁滯

柒到

有個同學打乒乓波打輸咗 之後就。。。。。。

係課室瀨屎算唔算
放學時間係幼稚園附近非禮小妹妹 比家長發現報警拉左
跟住佢同黑警講自己係第二間學校
上科學堂將兩個插頭電線接埋,之後插落個插座度
跟住塊麵包板成塊炸爛晒,成級半年無得做lab

好撚勁
個fd連著屌三個訓導,俾訓導打俾佢老母話你個仔d態度好有問題
佢阿媽話我個仔有問題你搵佢咯你同我講把撚咩
跟住個訓導同個fd講你阿媽好唔合作
我個fd就話我老母態度差你咪搵佢咯同我講把撚啊?
無限loop

笑死
佢阿媽好正
以前中學有個低form 肥仔成日問啲miss 著咩色低褲 有一日終於比訓導捉去訓話狂鬧 話咁樣係性騷擾 之後個肥仔去咗拎支滅火筒 對住個訓導講話你再鬧我就射鳩你 之後結果點我就唔知喇

肥毒撚真係恐怖
中四之後先俾出外食lunch
中三開始偷走出去食,但去左幾次之後就唔敢
相信當年得我一個夠膽做

怪不得你叫希特拉二世
有個同學好癲,做埋d好出位嘅事
有次佢就唔知係邊執到支塗改夜,又唔知點解有把介刀,佢就介開咗塗改液,倒曬d塗改液落個蓋度,之後一手拋咗去前面,掟中咗另一位同學個頭,d塗改液四散,波及幾位同學d衫褲。咁好彩有位比人掟中嘅同學唔知自己隻手有成pat,佢又好順手hi落塊面度,搞到成面都係,我地係後面笑到gap gap聲
由第三級樓梯跳落地扭傷
係課室玩爆旋陀螺
全校係學校對出位置週會
有個痴線佬係樓上灑溪錢
成校都o左嘴
睇住啲溪錢慢慢飄落黎

同學事蹟啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞