一人一個痴撚線同學既事蹟

1001 回覆
565 Like 2 Dislike
放學時間係幼稚園附近非禮小妹妹 比家長發現報警拉左
跟住佢同黑警講自己係第二間學校

單野最後好似上左報紙
嗰位同學就去左男童院
中一有條友玩人體充電,插兩條鐵線入電制,電到個頭變晒閃電毛唔死得

中一二 有個mk仔 瘦底 以為自己好打得 同個肥仔嘈 嘈嘈下變隻抽
佢跳起諗住一拳打落去個陣 個肥仔一拳打返走佢 條友飛到勁遠
打壁報打斷手

中一二 有個mk仔 瘦底 以為自己好打得 同個肥仔嘈 嘈嘈下變隻抽

你係咪企起肥仔旁邊啲人
真係唔怪得啲老師咁想送班學生去camp畀人糟質

由小霸王變死狗

你係咪企起肥仔旁邊啲人

食梗花生
個fd連著屌三個訓導,俾訓導打俾佢老母話你個仔d態度好有問題
佢阿媽話我個仔有問題你搵佢咯你同我講把撚咩
跟住個訓導同個fd講你阿媽好唔合作
我個fd就話我老母態度差你咪搵佢咯同我講把撚啊?
無限loop

試過上體育堂拎哂體育室啲波射/掟過去隔離學校,嗰陣隔離學校仲要上緊體育堂,好似有幾個俾啲波揼中左
擺木碎喺老師個衫袋入邊

透過鏡嘅折光反射落呀sir個頭度
大頭蝦同學將兩個橙放左係locker唔記得拎番出黎 到學期完要清locker 先發現 不過d橙竟然無穿無爛
便服去學校旅行,同學個樣好mk比警察查身份證,班主任急步走緊去集合地點,點知佢望住班主任大叫:大佬拎住啲貨走呀。

咁個警察同老師聽完之後點?
有同學上上下堂問個女同學借左把較剪 之後即場用黎剪左幾條鳩毛再還返比人 全班係度笑
有個高一form嘅用手指尾千年殺插人屎忽
插到自己手指尾斷左要留醫番唔到學 搞到自己考唔到試要冧班

影班相影到比訓導搞 本身話唔會比我地買返張相
搞左好耐 最後比左張冇校名冇年份嘅相我地 仲靚過有校名

荔枝角區?
中三補課嗰陣阿sir未入課室,同班嘅男同學a畀人整蠱,喺自己個位行開,男同學b用一張兩隻後櫈腳近乎斷裂嘅櫈同男同學a原本張櫈交換,男同學a返位時中伏,連人帶櫈後翻,睇住佢中伏嘅人包括我連番恥笑(其實班人同男同學a好friend),男同學a有啲想發火,雖然笑,但笑容中帶有怒意:
“”邊個整嘎“”
男同學b有啲內疚,向男同學a道歉然後換返張正常嘅櫈
然後男同學a去廁所,本來以為見事告一段落,直到阿sir走入課室,冇幾耐男同學a返埋位啦,本來以為冇嘢,我繼續聽書,突然我聽到“啪”一聲,我望向發出響聲嗰一方,發現三分鐘之前嘅畫面再重現
“”又係邊個做嘎仆你個臭街屌你老母!!!你同我行出嚟“”
男同學a企返起身當住阿sir面係咁屌人老母,阿sir知道大概咩事,叫人帶訓導主任上嚟,冇幾耐佢得知男同學a俾人用同一招整蠱兩次,第一次男同學b肯認,但係依然冇人認第二次。。。
訓導主任話冇人認第二次就全班人留喺課室留到有人肯認為止
而最黐線嘅就係,男同學b為咗唔想咁麻煩,佢食埋隻死貓話第二次都係佢做(成班O咗嘴),而個訓導主任睇穿佢意圖,話
“”你唔係想諗住自己認咗佢就可以全班放得學吓嘛“”
不過現實就係,冇人認,留到幾時,結果訓導主任狂屌成班,六點半先走得,而男同學b記過了事,到中學畢業我都唔知第二次到底係邊個做
男同學b米八高,個樣mk實質係乖仔嚟
放咗學去殘廁屙屎沖廁嗰陣撳錯咗粒求救制
跟住全校警鐘響晒
條友9秒9跑出學校
以前中學有個低form 肥仔成日問啲miss 著咩色低褲 有一日終於比訓導捉去訓話狂鬧 話咁樣係性騷擾 之後個肥仔去咗拎支滅火筒 對住個訓導講話你再鬧我就射鳩你 之後結果點我就唔知喇

笑死
掉包m記茄汁上風扇
搞到門,牆,黑板,窗都有
將個入面仲有飯、汁嘅飯盒隊入人地書包,然後踩碎佢

唔覺欺凌好笑
以前lab啲櫈既櫈面係有一個個窿既
有條女由下而上咁塞隻中指入其中一個窿到 蚊唔返出黎 最後要call消防
唔知佢想做咩呢
中學試過有條友睇AV
唔係就咁上堂睇
果陣係期未考
我地成班仔好撚偑服佢

on9
f1已經日日成班圍埋睇 有咩問題

筲箕灣山頂學校?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞