一人一個痴撚線同學既事蹟

1001 回覆
565 Like 2 Dislike
全班安靜默緊書個陣
有個師兄係出面經過並唱歌: 我好high high high 我信咗耶穌~
上堂對訓導大叫屌您你母
比佢捉去打電話比家長
個同學禁咗另一個同學嘅電話號碼扮係老竇
扮老竇嗰位同學同訓導講
收皮啦死肥閪想屌我個仔 我屌你老母就有份
跟住個訓導cut咗線
滴住汗咁講
今次就放過你
下次再爆粗 我會打俾你老母
你小心啲

之後個同學再爆粗
個訓導都唔敢話佢

打開人哋個筆袋 隊個bunsen burner入去 搞到佢成個筆袋都係嗰啲gas

有個同學臨考試之前 喺班房出面等考試
點知佢一拳打落個牆嗰度 就唔洗考試

學校走廊嘅盡頭係男廁 走廊對出下面係條河
啲痴撚線既同學去男廁偷啲廁紙
掉落條河個到 鬥掉得遠
MMLC睇咸野

做短袖衫 冬天 落大雨 冇擔遮 返學
每行一步大嗌一聲"虛!"
咁啱副校長係門口見到
即刻捉住佢搵衫俾佢著 換走身濕衫
跟住打俾佢屋企人接佢走

巴打係咪仲未畢到業
全班安靜默緊書個陣
有個師兄係出面經過並唱歌: 我好high high high 我信咗耶穌~

有聲
學校班高form 唔知係咪玩掉書包,玩到個書包係6樓跌撚左落街,仲要㩡爛左副校架車
便服去學校旅行,同學個樣好mk比警察查身份證,班主任急步走緊去集合地點,點知佢望住班主任大叫:大佬拎住啲貨走呀。

肥仔同學, 佢坐右後角落頭
佢平時係帶飯返學校食, 因為佢係用保溫壺, 所以個飯由朝早就同佢一齊上堂
有次上上下堂 佢太肚餓, 開左個飯黎食
馬桶內有原隻燒雞
上堂玩搖控車
打校長
據稱打到校長眼鏡都爛埋

最後係咪校長無返學一兩個星期

唔記得啦咁久遠既事
但記憶中好似有因為喱件事而當日全校無得落去小息

唔係咁都有得相認呀?

同一時間有個著白飯魚去北極同埋識詠春既老師都唔敢同佢過招, 聽個打校長既同學講
打校長
據稱打到校長眼鏡都爛埋

唔記得啦咁久遠既事

唔係咁都有得相認呀?

同一時間有個著白飯魚去北極同埋識詠春既老師都唔敢同佢過招, 聽個打校長既同學講

一開始聽個版本係個阿sir畀條友爆春袋添
留名待笑
有個同學係巴士迷,有日走去偷揸巴士然後俾人拉左,上埋報紙
聽聞仲問啲過左18歲嘅同學可唔可以幫佢保釋

勿相認

條友係咪住沙田 狂留班
睇左樓上咁多人講 我又記起一個小學同學
佢賴屎 但係佢淘手拎夠屎出黎放入櫃桶到
當時課室開風扇開到最大 陣屎味好快傳到成個課室
然後因為太臭 好多同學頂唔順 直接出哂課室
個老師之後搵到邊個係兇手就罵左成十分鐘仲要轉課室上堂

點解好似有聽過...九龍塘?

九龍灣
上上下chem 堂
成支玻璃reflux tube 無啦啦比條友玩到着火
係成支由內到外燒着哂
我地 -> ->
到今日都唔明點解咁安全都可以玩到出火
將個入面仲有飯、汁嘅飯盒隊入人地書包,然後踩碎佢

唔覺欺凌好笑

至憎玩斯凌嘅賤人
https://youtu.be/heImgPElOEM
呢段片 2分25秒 校長演講 一拳打到訓低
求原片
打校長
據稱打到校長眼鏡都爛埋

唔記得啦咁久遠既事

唔係咁都有得相認呀?

一開始聽個版本係個阿sir畀條友爆春袋添

一定唔係啦
正係打爆眼鏡同埋比人禁住送白車啫

佢仲試過同同學鬧交, 一野打爆個窗

有次去小息大力關門, 之後隻手比道門夾爆左, 打石膏打左兩個月, 仲用說話黎考MATH 傳奇
上堂拎條丁出黎 之後比人發現 屈埋佢上堂打丁
個朋友有日帶左隻⼃乛
有個同學吹緊水個陣挨住左個窗
點知冇幾耐個窗由五樓跌落地下操場
好彩樓下冇人
話說幾年前,中學果陣係d幫人出頭既正義衝動撚

有一次因為有同學係學校唔記得logout facebook跟著就比人玩d好離譜既野

唔好彩我同學個老母見到激到入左醫院,傳到成級都知咁濟

跟著就覺得玩人條友好仆街,就原本想幾日之後一條友落去搵條仆街向我同學道歉

殊不知到果日唔知係咪比人傳開左我要搵條仆街,跟住兩個from既人都走曬出來,跟我去搵人,最後嚇撚到條仆街喊

事後得十幾條友肯認有份去睇戲參與,但果陣至少40-50人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞