一人一個痴撚線同學既事蹟

1001 回覆
565 Like 2 Dislike
攞個打火機燒著學校d草
便服去學校旅行,同學個樣好mk比警察查身份證,班主任急步走緊去集合地點,點知佢望住班主任大叫:大佬拎住啲貨走呀。

拎啞鈴跳高
爆哂肛

年年睇呢啲post都一定有人寫雞肶

同佢細佬同班過,又係逢二進一啲fd嚟

我都同過 雞翼呢條偷食既蛋散都痴痴地線啦 兩兄弟一樣垃圾
全部同一個人做
上art堂突然話好口渴 拎支藍色顏料倒入口
成個口成棚牙都係藍色

黑板前面排隊 又突然話好肚餓 拎起支粉筆就咬黎食

小息落去買野食 話d人行樓梯太慢 阻住佢
直接跳落1樓平台 先再行樓梯落操場
但佢又無穿無爛

陸運會 拎住成個生日蛋糕去運動場
一個人食哂當早餐

體育堂踢踢下波話好肚餓 拎地下d草黎食

佢係咪精神有啲問題
考緊試聽電話
大大聲講 屌你老母廣告
有日落大雨 對襪濕晒 放左對襪喺冷氣機個出風位到吹返乾
上堂無啦啦露出龜頭問我佢有冇性病
全部同一個人做
成個口成棚牙都係藍色

但佢又無穿無爛

一個人食哂當早餐

拉班房喇叭條線去自己個位,駁落手機,上堂用手機播H漫,阿sir聽到唔知咩事

有日學校派生果,成班掟上風扇玩fruit ninja

有人淘寶買condom,攞返學校整水彈
拎啞鈴跳高
爆哂肛

北區 ?
師弟情傷打爆玻璃入院

之後要賠錢再加小過
明知隔嚟係校長室都係班房大聲講粗口.仲要早會時俾校長講話「207嘅同學.......」咁
207又係痴線.又大聲講粗口又帶bb彈槍返學射雀
全部同一個人做
成個口成棚牙都係藍色

但佢又無穿無爛

一個人食哂當早餐

佢係咪精神有啲問題

佢四肢好發達 游水跑步幾撚勁
份人係傻更更 但唔會搞其他人
小學 果條友一向都係邪惡化身
佢朝早係出面士多買薯片 要老闆擔梯攞最高果包
然後佢就將吊係度果罐錢偷左
上英文堂嘅時候,舉高雙手大嗌「萬佛朝宗
有條友留過幾年班 出名燥底
有次上緊堂比老師鬧
衝去門口一野打爆塊玻璃
同層經過嘅人都
試過上上下堂
有幾個同學係冷氣槽個邊跑過

跑樓梯出cheat ?
攪到風扇葉90度折曲。同時拳打爆罩坐冷氣開關個鐵盒。同爬窗入班房
拗手瓜拗到隻手斷撚左入左醫院,返黎見佢成個學期用左手寫字
唔知有冇人知以前學校啲窗係有個鐵枝 上面有好多個洞 用黎控制個窗開幾大
示意圖

類似咁既樣

我班男同學將全部鐵枝徒手抆斷晒然後老師發現左要我地全班賠錢

依啲鐵枝根本好雞,用用下就斷
打壁報打斷手

咩中學呀巴打

九龍塘區?

相認
有同學測驗合格
因為開心所以笑到甩牙骹
到宜家都仲會間唔中甩下
射撚爆左班房玻璃
仲有人射左個風扇罩落黎 射爛假天花
拉彎左課室燈罩 射到3.5mm頭斷開左 呢兩個係我做
失戀 一拳打爆玻璃
之後話好痛

邊間呀巴打
元朗區?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞