容我張狂,由香港踩單車去英國幫曼聯洗廁所 ( 拾貳 )

1001 回覆
201 Like 8 Dislike
有無去420?

咩嚟
Kirsten 我覺得係遇過咁多個鬼妹最靚既

人地老母?

你真識食

Sor,自膠,講撚錯...係Eva...

朝早番工未訓醒

母女丼

人地老母?

你真識食

朝早番工未訓醒

母女丼

想嘔

人地老母?

你真識食

朝早番工未訓醒

母女丼

淫念有起
https://youtu.be/EvW1WO3gHrg

風箏會旋轉~日日聽
https://youtu.be/EvW1WO3gHrg

風箏會旋轉~日日聽

只求不相見
聽日17號開始馬照跑,舞照跳

人地老母?

你真識食

唔使sor同自膠
人各有喜好
聽日17號開始馬照跑,舞照跳

苦照捱

人地老母?

你真識食

唔使sor同自膠
人各有喜好

我無j既sorry 對女人無興趣

清識玩MILF

人地老母?

你真識食

唔使sor同自膠
人各有喜好

咁對丹爺支巨棍有冇性趣

人地老母?

你真識食

唔使sor同自膠
人各有喜好

咁對丹爺支巨棍有冇性趣

變左咸post

人地老母?

你真識食

唔使sor同自膠
人各有喜好

咁對丹爺支巨棍有冇性趣

變左咸post

⋯⋯
有冇深水埗巴打跑步
[quote]

唔使sor同自膠
人各有喜好

咁對丹爺支巨棍有冇性趣

變左咸post

好鬼痴線
有冇深水埗巴打跑步

點解唔去p記跑錢都比左,跑街空氣太差跑左幾次都冇再跑
有冇深水埗巴打跑步

點解唔去p記跑錢都比左,跑街空氣太差跑左幾次都冇再跑

跑機唔好feel
荷蘭並唔係一個大嘅國家,由Vledder去Amsterdam都係一百三十公里,以當地嘅路況嚟講,可謂十分輕鬆。不過之前講過,我四月份去係吹正西南風,對我嚟講即係逆風,都幾仆街吓嘅個天。

Martin見我冇水樽,就送咗個畀我

跟Google Map建議嘅單車路線行海邊,結果……

如果大家得閒睇吓Google Map,可以睇到Vledder位於荷蘭中部偏北,而Amsterdam則位於中部偏西近海,以當地嘅地勢,我係需要沿住海灣而行,理應係一片怡人景色。問題就出喺呢度,當我一去到海邊,見到一個個巨型風車棟咗喺度,我就心知中伏,同樣棟撚咗喺度。

有風車代表乜呀?哦你嚟咗荷蘭囉!啱呀!點解荷蘭多風車呀?近海嘛!大風嘛臭閪!我一踩到海邊,啲風就從海起勢咁吹埋嚟,廟街簫后都冇佢咁撚識吹。我感覺自己三面都係風,總之就唔係喺我背面吹過嚟,嘩你老尾蟻躝都快過老子。

但冇路畀我走呀!

本身同Kirsten、Eva食早餐,等埋Martin開會返嚟吹水已經好遲出門口,成十一點呀,點估到最撚舒服嘅荷蘭會有啲咁仆街嘅風?嗰陣我以為自己夜晚十點先會到。諗諗吓唔撚對路,再踩落去隨時要野外露出,但踩極都係冇路駁返出去,堅持咗十公里,唔係喇,都要㗎喇!

抬上嚟都要喇

好好撚多……

幾經辛苦,追返個進度

經過火車站

長腿叔叔

靠住歐洲特長日照同埋西歐同中歐同一時區所以更遲日落,我竟然可以喺日落前到達Amsterdam,搵到host Robert嘅屋企。基本上喺荷蘭呢個單車咁盛行嘅國家係唔怕喺Warmshowers搵唔到host,就算Robert都唔係一個十分鍾情單車嘅人。佢同女朋友Nina一齊住,可惜我喺Amsterdam呢幾日係平日,佢兩個都要返工,除咗Robert煮過餐傳統荷蘭菜我食,同埋交換吓啲相睇,都冇乜時間相處。

單車highway,正呀喂

到達Amsterdam

各位撚屌,嚟到荷蘭性都,你話有咩做!講呀!大聲啲!聽唔到!
Call g你都唔會架啦
Btw 又有我獌
Btw 又有我獌

冇爭勝心
Btw 又有我獌

冇爭勝心

講明棄英超
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞