容我張狂,由香港踩單車去英國幫曼聯洗廁所 ( 拾貳 )

1001 回覆
201 Like 8 Dislike
今日去考數學個間學校個早會老師分享你嘅事蹟

邊位巴打自己出嚟認咗佢,荼毒青少年

咪你囉
Ching有否放上紙言 新讀者表示live

喺hostel入面,我識咗一個瞓喺我上格床嘅英國人妻,叫Larna。

Larna大約三十歲,知道佢喺英國嚟之後,我都想收吓風當地英國嘅生活係點。而佢知道我嘅旅程之後,亦對我產生興趣,就約咗第二晚食飯,即係食巴西燒烤做lunch嘅嗰晚。

Larna係一個美術導師,喺London附近做,佢非常鍾意去旅行。我問佢點解同樣做相關行業嘅老公唔一齊,佢好直接咁講:「因為佢搵錢唔夠我多。」外國幾好,數目分明。不過作為男人,聽到佢咁講,我都替佢老公心噏。

仲記得嗰晚有個似乎係長駐呢間hostel嘅美國阿叔叫David,睇佢講嘢都應該係隊草隊得太多,不斷煩住我哋,最後神推鬼㧬,條友又搬咗去隔離房。

然後講起紋身,Larna身上都有幾個,佢想show佢肚臍對落個紋身畀我睇時,當時佢係瞓喺上格床,咁我聽到佢咁講自然就企咗起身睇,佢抬高個屎忽,拉低條褲,點知對手用力得滯,畀我睇埋啲毛。

係幾香艷嘅,不過好撚尷尬。

Wence帶我去嘅一間古老酒店

Larna就冇乜嘢,鬼婆嘛,點會介意?

好似幾正咁

第二晚,同家姐食完嘢,鳩行吓我就返hostel等Larna去食晚飯。嘩唔知發生乜撚嘢事,我行乜嘢運,尋日啲人搬走之後,有成六條女搬咗入嚟,一間八人房,除咗我一條仔,計埋Larna有成七條女,Oh我嘅寶貝!

Larna

Larna係食齋嘅,然後搵咗餐日本嘢食拉麵,屌,食完好似冇食過嘢咁。都係咁啦,天南地北咩都講一餐,講吓我,又聽吓佢講同佢老公啲嘢,講吓講吓佢帶咗我去間用漫畫做主題嘅bar飲嘢,咦?有啲暗示喎……

但作為一個毒撚,我絕對係堅守原則,唔會行差踏錯。Larna仲喺樹挑逗我,望住毒到喺得幾度嘅街頭着拖鞋嘅我,讚嘆:「嘩,你好強壯呀!」雖然係毒,但事實上又真係凍到對腳板冇晒感覺嘅。

冇,返到hostel更加唔會有嘢,阿David哥又走入嚟撩Larna吹水,然後Larna又捉咗我出去睇地標Dancing House嚟避開David嘅糾纏。

成棟《吶喊》咁嘅建築物囉

然後,真係冇事發生,我又唔敢講如果進取啲會唔會有啲甜頭,你知啦,毒撚最忌有自信,容乜易全部嘢都係我FF出嚟?

之後去到London,我同Larna有出過嚟食咗餐飯,佢老公都喺度,但食完餐飯都冇乜聯絡嚕。

我知你哋諗乜,夫之目前犯吖嘛……

咪你囉

講緊個老師
Ching有否放上紙言 新讀者表示live

紙言唔係睇小說嘅咩
真心唔知
笑左,算唔算挑逗呀
加甜 pls
笑左,算唔算挑逗呀

好心你幾廿歲人唔好咁多性幻想啦
加甜 pls

加甜 pls

冇撚用送到口都唔食
加甜 pls

冇撚用送到口都唔食

有食唔食罪大惡極
BTW 鬼唔係會剃毛咩?
瞓喺我上格床嘅英國人妻

我以為你上在瞓喺隔離既英國人妻
笑左,算唔算挑逗呀

好心你幾廿歲人唔好咁多性幻想啦

而家係邊個話人挑逗先
加甜 pls

冇撚用送到口都唔食

有食唔食罪大惡極
BTW 鬼唔係會剃毛咩?

撚知咩又冇真係屌過,可能胎記嚟
瞓喺我上格床嘅英國人妻

巴打唔好打咁多丁
瞓喺我上格床嘅英國人妻

巴打唔好打咁多丁

你一講人妻就好多幻想空間
唔記得up相
言歸正傳,請出文
言歸正傳,請出文

今晚要up相,盡量
有食唔食 你係唔係男人黎

心在Terence

仆街邊個話有得食

今晚冇呀,依家先up,成700張

齋睇已經第二次餵到咀邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞