容我張狂,由香港踩單車去英國幫曼聯洗廁所 ( 拾貳 )

1001 回覆
201 Like 8 Dislike

做乜撚嘢啫
唔係我唔想出

做乜撚嘢啫
唔係我唔想出

用電話出啦好方便
嚟到Bratislava,當然係要去walking tour,今次嘅導遊仲要係當地嘅女子大生,好撚正嘅呢!

點名,好想畀佢擇名

之前提過,斯洛伐克係一個共產國家,或者正確啲咁講,佢前身係同捷克為一個國家,喺二戰前獨立,戰後又變返捷克斯洛伐克,直到一九九三年先正式獨立。而walking tour亦係圍住呢一段歷史嚟講,只不過我掛住𥄫女,而事實上呢個女導遊又真係太緊張,講得麻麻哋,我冇乜點畀心機聽佢講嘢。

而喺walking tour入面,你有機會遇到各種唔同嘅人,有backpacker,有兩公婆,有阿伯阿婆,有一家大細,無論咩人都好,點都好過遇到嗰啲好撚多嘢講,問埋啲問題唔撚make sense,又以為自己好好笑嘅人。

幸運嘅我就喺呢個tour入面遇到,睇個樣似係菲律賓人,起勢咁撩女導遊講嘢,睇見都煩,呢個亦係其中一個令我冇咁投入嘅原因。

尋晚已經打到呢度,今日想繼續都唔撚得,屌你老母臭閪我想打文呀!係咩問題先?

做乜撚嘢啫
唔係我唔想出

用電話出啦好方便

電話冇相

做乜撚嘢啫
唔係我唔想出

用電話出啦好方便

電話冇相

呢個問題你都講得出

依家邊間操

無續啦,果時我都係去踩下單車,用跑步機同埋焗桑拿咁,而家轉為跑街算

跑過一排街覺得好大塵同過馬路好煩

都係既,好彩我跑果到就無咩馬路...最佳娛樂係望下有無靚仔咁

p記依好平百幾個月有冇興趣玩返

無啦,我屋企去p記都幾遠下,好唔方便...
個女導遊側面睇幾肥下,正面睇又好鬼瘦
難得咁早有文
導遊費係咪可比可唔比?

做乜撚嘢啫
唔係我唔想出

用電話出啦好方便

電話冇相

呢個問題你都講得出

啲相喺晒電腦,有咩問題?
Photobucket嗰啲都係逐批up,就算係,都冇理由用電話咁樣配圖
導遊費係咪可比可唔比?

無導遊費 得自願tips
利申:喺Edinburgh行過
導遊費係咪可比可唔比?

保加利亞有講過

唔捨得丹b

嘩!講到佢就來香咁

係個post就黎香姐

如果我有時間同心情搞啲分享會類似嘅嘢,你哋嚟支持吓囉

長P桑拿分享會

以為係啲骨場名

p記d桑拿都好似,葵p桑拿見過幾次兩條老睇入面
美乎浴室直頭寫住唔可以兩個人共用一齊沖涼

沙田P浴室都有貼
啲膠簾仲被人𠝹到一個個窿
導遊費係咪可比可唔比?

保加利亞有講過

我知啊
不過我代答又懶得摷返你
導遊費係咪可比可唔比?

保加利亞有講過

我知啊
不過我代答又懶得摷返你

之前喺邊度講過

未打晒出咗
你報嗰時係講明free walking tour

做乜撚嘢啫
唔係我唔想出

用電話出啦好方便

電話冇相

呢個問題你都講得出

Photobucket嗰啲都係逐批up,就算係,都冇理由用電話咁樣配圖

電腦d相過晒落電話用電話上圖方便過電腦

嘩!講到佢就來香咁

係個post就黎香姐

長P桑拿分享會

以為係啲骨場名

沙田P浴室都有貼

沙p唔見有寫

係個post就黎香姐

長P桑拿分享會

以為係啲骨場名

沙田P浴室都有貼

沙p唔見有寫

你想我下次影俾你睇?
出面有個痴線佬行絲綢之路啊
西遊記啊屌

做乜撚嘢啫
唔係我唔想出

用電話出啦好方便

電話冇相

呢個問題你都講得出

電腦d相過晒落電話用電話上圖方便過電腦

飯都冇時間食
而且部iPhone 16GB,長期冇位
導遊費係咪可比可唔比?

保加利亞有講過

我知啊
不過我代答又懶得摷返你

之前喺邊度講過

未打晒出咗
你報嗰時係講明free walking tour

我答賭神巴

長P桑拿分享會

以為係啲骨場名

沙田P浴室都有貼

沙p唔見有寫

你想我下次影俾你睇?

有圖有真相
輕輕一推
其實我好撚想打文
但一開photobucket部機就hand咗喺度
我唔知其他網頁係咪都會咁
我諗係壞鬼咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞