容我張狂,由香港踩單車去英國幫曼聯洗廁所 ( 拾貳 )

1001 回覆
201 Like 8 Dislike
可能要暫定一排
等我有啲閒錢買新電腦先
可能要暫一排
等我有啲閒錢買新電腦先

係咪即係條ram壞

係咪即係條ram壞

個芒咁污糟咁既

係咪即係條ram壞

個芒咁污糟咁既

呢個唔係重點
屌我上其他網又冇事㗎喎,好撚順
鏟下垃圾temp file

好似work
即刻打文 thank you bro

係咪即係條ram壞

用外置硬碟備份d相文件重新裝過windows啦
補返啲圖先。

原來同香港嘅直線距離都有咁多,更加令我知道差之毫釐,謬之千里,角度差少少去到幾千里外就係兩個國家

摩門教

完咗walking tour,周圍行吓,然後返屋企等Ivan接埋嗰個英國踩過嚟嘅單車佬。等咗陣,Ivan同一高一矮兩個單車佬一齊上嚟……咦?做乜多咗個嘅?

一上到嚟,矮嗰個已經一口純正倫敦口音自我介紹,佢就係由London出發、英國小子Jonathan,而高嗰個,係年紀比佢更加細,二十歲都未夠嘅法國人Paul,佢哋之前一日相遇,Jonathan就捉埋佢過嚟,好在Ivan亦好歡迎。

能夠一次過見到兩個正在旅途上嘅單車旅行者,令我精神一震,尤其係呢兩條磨碌都係鳩吓鳩吓,同我幾啱key。

然後到夜晚傾偈,先知Paul呢條友一啲都唔簡單,而且佢留喺Ivan屋企,亦係一個秘密行動……
搞返掂部電腦都夜咗,出住少少先
各位早啲唞
各位早啲唞

Gdnite
各位早啲唞

吊人癮嘅

好似work
即刻打文 thank you bro

CHROME既野

出多篇啦
丹爺,你去過咁多個國家,其中有邊一個你想去多次?

基本上有錢有時間我都會想去多次

批死你有冇錢你都會去多幾次

咁未去過嘅有邊個你最想去
淋病當選
淋病當選

只有一個人有投票權話邊個就邊個啦
你有冇用下CCLEANER呀
同埋及早擺哂所有相上啲cloud drive啦
你部腦我驚係你條ram死死地咋
舊機買RAM好煩架
淋病當選

只有一個人有投票權話邊個就邊個啦

香港冇希望啦

咁未去過嘅有邊個你最想去

冰島
你有冇用下CCLEANER呀
同埋及早擺哂所有相上啲cloud drive啦
你部腦我驚係你條ram死死地咋
舊機買RAM好煩架

得閒死唔得閒病
做乜鳩部機尋晚好返,今日又勁慢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞