[💳] 信用卡討論區(7) 貼Link死全家

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
收到HSBC Visa Plat,點樣可以揀自主獎賞?
本身有HSBC Acc有Online Banking,但入到去無顯示張卡。

仆街HSBC,出張十幾萬credit比我,但又唔批VS,屌。

點解出十幾萬credit 就要批vs比你
有咩關係

Freshgrad 有HSBC VS Credit limit HK$90,000
問過最低可以調落6萬蚊

你同佢講要降 可以降到6萬以下

我20降到2
本身有HSBC Acc有Online Banking,但入到去無顯示張卡。

仆街HSBC,出張十幾萬credit比我,但又唔批VS,屌。

有咩關係

Freshgrad 有HSBC VS Credit limit HK$90,000
問過最低可以調落6萬蚊

我20降到2

Really 我想呀

有咩關係

問過最低可以調落6萬蚊

我20降到2

Really 我想呀

真 無鳩up

有咩關係

問過最低可以調落6萬蚊

我20降到2

Really 我想呀

真 無鳩up

Freshgrad 都出到vs? 有錢係銀行?
啱啱見到廣告
DBS Eminent 無上限1%回贈係咪針住大新One+?
之前想申張O+做AAVS唔批
係咪應該試下申Eminent?
利申:有學生CV share limit Black
啱啱收到學生cv 簡左compass dollar做迎新
想問下之後會開black既話d compass dollar仲有冇用
仲洗唔洗去簽個迎新返黎
啱啱見到廣告
DBS Eminent 無上限1%回贈係咪針住大新One+?

係現金回贈?8達通都得?
聽日去滙豐開戶口 同放60萬整vs
5月可能會去歐洲一次 聽日將果60萬做曬定期會唔會唔洗等幾個月先申請得
5月可能會去歐洲一次 聽日將果60萬做曬定期會唔會唔洗等幾個月先申請得

唔洗放匯豐都申請到喎

唔洗放匯豐都申請到喎

有啲人話要 又有啲人話唔洗

唔洗放匯豐都申請到喎

最可信就係自己去行一轉
想問各位巴打 如果本身申請左學生DBS CV 如果轉左black 會唔會冇左迎新禮物。thanks

唔會 你申請black係當你現有客戶身分
啱啱收到學生cv 簡左compass dollar做迎新
想問下之後會開black既話d compass dollar仲有冇用
仲洗唔洗去簽個迎新返黎

如果你掛住簽cv咪會嘥咗black個迎新囉 除非你好多野簽啦 否則cv嘅用途都只係要嚟開black

唔洗放匯豐都申請到喎

我打左去問 佢話唔洗
不過我用年薪申請
AE 白金點先會獲邀

邊張先
白金信用卡 冇咩jetso

食美心幾正 成日都食美心 平均計 一星期一次到 平唔少

兩張簡金啊同wor 雖然唔知優勢係咪一樣

上面咪寫住白金信用卡 即係公廁 1980年費個張 我都有 當美心會員卡用

白金有兩款,一種叫 Charge Card,另一種先叫 Credit Card
的確最初無講清楚邊張

原來AE CX無折
美心有折個張難唔難批
AE 白金點先會獲邀

邊張先

上面咪寫住白金信用卡 即係公廁 1980年費個張 我都有 當美心會員卡用

白金有兩款,一種叫 Charge Card,另一種先叫 Credit Card
的確最初無講清楚邊張

原來AE CX無折
美心有折個張難唔難批

唔難 之前申請個陣 係行過街邊 問個D路霸
我女朋友乜都無交過比佢就批 學生 批左幾錢唔記得

真係好抵食 岩岩又食美心 星期5 75折 平左60蚊
啱啱見到廣告

One+ 唔係應該易批過 eminent?
佢嗰 1% 係回做 dbs$ 唔同 one+ 直扣下月帳單

唔洗放匯豐都申請到喎

最可信就係自己去行一轉

我聽日落去問下 唔該你

唔洗放匯豐都申請到喎

我打左去問 佢話唔洗
不過我用年薪申請

我聽日再去問下 唔該巴打

邊張先

的確最初無講清楚邊張

原來AE CX無折
美心有折個張難唔難批

岩岩申請左 秒批
想申請張iCard玩吓
有冇邊度申請可以R多張coupon

的確最初無講清楚邊張

原來AE CX無折
美心有折個張難唔難批

岩岩申請左 秒批

$1980年費一定要硬食冇得waive 喎,緊係秒批

的確最初無講清楚邊張

原來AE CX無折
美心有折個張難唔難批

岩岩申請左 秒批

$1980年費一定要硬食冇得waive 喎,緊係秒批

首年都冇又真係差啲
前幾日走上來問 上外國網買野比佢cut order,佢退款但唔知點點個匯率買入賣出價差成0.5 ,搞到乜都無做就無左差唔多成舊水

我14號打上台,再send埋資料比佢
DBS果邊尋日打來話退得番
即時無咁嬲
申請visa infinite 最易係咪渣打?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞