[💳] 信用卡討論區(7) 貼Link死全家

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
想問下final year 學生TU得g (一年前張大學卡買完機票衰on9唔記得找卡數 俾人cut左之後即刻交番
黎緊去grad trip 想apply張compass visa係咪多數無機
同本身無收入 屋企人固定收入 應該點升番TU?

你慢慢等下

等都未必得。

咁我仲有無機會攞到credit card

同埋連卡都無TU grade點1搞1
Tu要點樣check?
想問下final year 學生TU得g (一年前張大學卡買完機票衰on9唔記得找卡數 俾人cut左之後即刻交番
黎緊去grad trip 想apply張compass visa係咪多數無機
同本身無收入 屋企人固定收入 應該點升番TU?

你慢慢等下

等都未必得。

咁我仲有無機會攞到credit card

同埋連卡都無點升TU grade
從來冇遲過交卡數TU都得C 不解
Tu要點樣check?

CreditCheck
App泥既
求教 想搵一張信用卡攞來做自動增值

現有既

HSBC VS
HSB ENJOY PLAT
AE PLAT. Credit
BEA 大學卡
DBS EMINENT VS
ICBC DIAMOND CUP

定係再申請其他卡好

巴打學生

點樣先申請到vs
利申 學生

父母幹 學生唔使諗 讀好d書先
俾張卡你都冇定洗

成日用盡信用額都會down grade

現有既

HSBC VS
BEA 大學卡

定係再申請其他卡好

巴打學生

點樣先申請到vs
利申 學生

俾張卡你都冇定洗

vs除左個名都唔係特別吸引姐

現有既

HSBC VS
BEA 大學卡

定係再申請其他卡好

巴打學生

點樣先申請到vs
利申 學生

俾張卡你都冇定洗

Freshgrad 公墓猿 所以可能易啲

現有既

HSBC VS
BEA 大學卡

定係再申請其他卡好

巴打學生

點樣先申請到vs
利申 學生

俾張卡你都冇定洗

Freshgrad 公墓猿 所以可能易啲

成日用盡信用額都會down grade

大量申請信用卡都會
AE會唔會因為現有用戶而批其他卡會快d?
例如我有綠色個張再申埋blue cash 咁先算

我覺得會
秒批
冇入息証明
銀行戶口得十幾萬
除左C9 aeon卡
有咩卡可申請

現有既

HSBC VS
BEA 大學卡

定係再申請其他卡好

巴打學生

點樣先申請到vs
利申 學生

俾張卡你都冇定洗

個名都無咩特別
又唔係infinite

現有既

HSBC VS
BEA 大學卡

定係再申請其他卡好

巴打學生

點樣先申請到vs
利申 學生

俾張卡你都冇定洗

個名都無咩特別
又唔係infinite

infinite
渣打priority 張visa infinite 係咪一定批?
有priority banking

現有既

HSBC VS
BEA 大學卡

定係再申請其他卡好

巴打學生

點樣先申請到vs
利申 學生

俾張卡你都冇定洗

個名都無咩特別
又唔係infinite

Infinite都唔係張張有用
計優惠可能唔係VS多
不過部分有特別服務,其他卡係無
學生宜家有dbs cv hsb enjoy 同大新one+
有冇需要upgrade cv做black master?
冇入息証明
銀行戶口得十幾萬
除左C9 aeon卡
有咩卡可申請

eps唔錯 唔洗交卡數 但好少迎新優惠

現有既

HSBC VS
BEA 大學卡

定係再申請其他卡好

巴打學生

點樣先申請到vs
利申 學生

俾張卡你都冇定洗

個名都無咩特別
又唔係infinite

計優惠可能唔係VS多

如果講優惠除左hsbc無咩邊張vs係特別有用
有冇巴打用world master 玩spg
學生宜家有dbs cv hsb enjoy 同大新one+
有冇需要upgrade cv做black master?

睇你草唔草miles

現有既

HSBC VS
BEA 大學卡

定係再申請其他卡好

巴打學生

點樣先申請到vs
利申 學生

俾張卡你都冇定洗

個名都無咩特別
又唔係infinite

計優惠可能唔係VS多

有咩特別服務 我覺得最on9係機場接送

我覺得會
秒批

一定會啦
而家ae咁爛做到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞