[💳] 信用卡討論區(7) 貼Link死全家

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
我冇簽過冇欠款點解會有結單日期同到期繳款
啱啱拎左hsbc vs 請問有咩著數 淨係知有9倍獎賞錢

呢排HSBC好鬆手

兩年前畢業就即刻開咗張hsbc信用卡 由金卡上platinum再上vs 年薪得260k
其實如果唔海外簽賬 用VS放哂5倍去食野/買野 去指定商鋪簽 就有9X?
果d分配係咪可以隨時轉?

5x 到年尾前冇得轉
vs 3x 係全部6個分類都有

係咪姐係 要去佢指定既商鋪簽先有果額外5X 如果唔係就只有4x?
中銀張world mater有冇用?
銀行職員叫我申請, 本身有張icard
借問聲各位如果我申請張咭但未批
打上去取消個申請會唔會整花個環聯

呢排HSBC好鬆手

兩年前畢業就即刻開咗張hsbc信用卡 由金卡上platinum再上vs 年薪得260k

畢完業一年考完牌岩岩搵到工4xx k 都唔批,仲要用左佢銀行十幾年
岩岩收到AE白金卡
Credit limit 得果$25000
係咪因為我已經有張AE cx
Ae 去百老匯睇戲好抵
星期四五買一送一,平時仲有折
我冇簽過冇欠款點解會有結單日期同到期繳款

我有張冇簽過 單都冇
下晝系國泰熱線授權左單交易,夜晚就比人盜用左,碌左兩單

好彩AE個app彈通知話做左兩單交易先知發生咁既事,AE hotline服務好好
( Show Blocked User - 做到嘔 )
Ae 張cx 真係做到cheap晒

留名加好奇一問點解block左佢?

留名加好奇一問點解block左佢?

你睇清楚佢打咩

Between

呢排HSBC好鬆手

巴打係咪擺左大把貨係大貓先
留名
咁都比人block
想問知唔知渣打AM難唔難批?

11k 人工 批左

巴打有冇放 60k 係佢到?
我都想申請但係人工差小小

差少少,如果Tu 係A,就試下直接申請啦,我人工都差d, 不過都批左

check TU 係咪用個啲網站

我批個時 tu 好似係A 😂

之前人工14k一個月都批左
原先寄左信黎話唔批 後尾又sms話批左
之後過2日仲收埋卡
tu戈陣check都係A

算啦放棄咗,都係集中彈藥hsbc 迎新儲 Avios 好
ae而家可取真係條cs team
btw有冇巴打試過用佢地個退貨同保養 煩唔煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞