[💳] 信用卡討論區(7) 貼Link死全家

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
HSBC vs迎新係咪400$ coupons ,咁快寄信叫我攞
Btw, vs 果5倍應推去邊度先最抵屌?

手上得張東亞聯營卡同廢柴運籌
回樓上oepay and payme

邊間銀行有回贈就自己上網搵
Ps 唔建議睇半桶水小C

Payme認證左id就一個月玩一皮
計AC 1HKID 1Ac 玩分身好快ban

Oepay 本身係冇分
咁就係八仔增值轉落oepay 再落saving ac
就食到自動增值既miles

呢啲活動周圍都有講 多啲上網睇
多數巴打唔答係因為伸手怕越多人玩
銀行就cut優惠 到時大家都冇得玩

諗住玩下OEPAY
點知成家都iphone...

仲要賣兩舊水,狗都唔屌

明明之前賣88
再之前免費
你地又唔早d買
HSBC vs迎新係咪400$ coupons ,咁快寄信叫我攞

想問你幾耐到收到?

我1月頭開卡 到依加都無收過D信話會寄哥幾百蚊COUPON比我
有冇邊張卡有priority pass 既推介 除左CX 張AE
有冇邊張卡有priority pass 既推介 除左CX 張AE

我知恆生 vi 有

我知恆生 vi 有

vi = infinite?
有冇低門檻d 女女唔夠數
仆街shitty bank 連續2個月無積分迎新
想問係外國大學網上比學費邊張卡最抵?
DBS BLACK交完無分,唔通真係用one+ 蝕少少手續費算?

利申有CXAE, DBS BLACK,ONE+, CCB EYE

想問你幾耐到收到?

我1月頭開卡 到依加都無收過D信話會寄哥幾百蚊COUPON比我

二月中開卡 都未碌夠6000
渣打用ebking繳費無分嗱?

白金會有
評級C算係好信貸?想之後申請ar/vs
評級C算係好信貸?想之後申請ar/vs

維他命C就話好姐
B都稱唔上好
DBS BLACK交完無分,唔通真係用one+ 蝕少少手續費算?

利申有CXAE, DBS BLACK,ONE+, CCB EYE

DBS Black點解無分
海外外幣應該有分

海外外幣應該有分

Location唔係香港無分喎
而家仲有冇匯豐玩里數大法
玩完之後取消
玩完之後取消

咩黎

海外外幣應該有分

海外外幣簽帳點會無,$4里,又唔係dcc

海外外幣應該有分

海外外幣簽帳點會無,$4里,又唔係dcc

揀咗港幣結算?
玩完之後取消

咩黎

玩完之後取消

咩黎

笑了 佢岩岩打黎又話而家無得咁退
想問各位巴打
如果用信用卡交學生資助還款
邊張有分儲
睇過資料 好似係咪政府賬單既都冇分?
想問各位巴打
如果用信用卡交學生資助還款
邊張有分儲
睇過資料 好似係咪政府賬單既都冇分?

上網自己搵小斯既Post 啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞