[💳] 信用卡討論區(7) 貼Link死全家

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
DBS black card 迎新好撚爽
一月未夠look左25000里

迎新25000哩咁多?

已經係香港look左25000$

真係日行一善

頭三個月 all in 喇

迎新25000哩咁多?

WoW

碌夠25000里都未去到歐洲 有迎新就碌多d啦
有冇人用開渣打行政人員白金?

迎新25000哩咁多?

WoW

碌夠10萬飛歐洲
11號上網申請 早幾日先sms話收到申請 今日hsbc就打黎確認個人資料
唔知幾時批 佢唔批我想申請東亞

已批,希望係舊卡啦

收到email批左金卡

琴晚收卡 是新款 好撚柒

出糧戶口送 明明無話要
11號上網申請 早幾日先sms話收到申請 今日hsbc就打黎確認個人資料
唔知幾時批 佢唔批我想申請東亞

已批,希望係舊卡啦

收到email批左金卡

琴晚收卡 是新款 好撚柒

紅色邊?

出糧戶口送 明明無話要

我當佢係dbs cv 踏腳石申請 black 咁用 . 申請完行政人員白金 , 再申請 sc am , 響月薪唔夠 , 無擺六萬 , tu 非常差既情況下成功批核

( 成個過程同因數只係我幻想 , 唔代表其他巴打照住做都一定得 )

出糧戶口送 明明無話要

我當佢係dbs cv 踏腳石申請 black 咁用 . 申請完行政人員白金 , 再申請 sc am , 響月薪唔夠 , 無擺六萬 , tu 非常差既情況下成功批核

( 成個過程同因數只係我幻想 , 唔代表其他巴打照住做都一定得 )

如果簽海外簽賬 (歐元)
ae cx 卡算唔算抵?
thanks
如果簽海外簽賬 (歐元)
ae cx 卡算唔算抵?
thanks

其他好似1.95%
依張2%
想問下如果我想開
1. 渣打AM 食迎新+食野簽
2. 渣打 executive for 八達通
應該先開AM 食完再申請executive
有無問題?
咁樣是否最抵?
想問下如果我想開
1. 渣打AM 食迎新+食野簽
2. 渣打 executive for 八達通
應該先開AM 食完再申請executive
有無問題?
咁樣是否最抵?

無問題 ( 好似係 )

迎新25000哩咁多?

WoW

碌夠10萬飛歐洲

新客戶於簽賬期內以新卡完成之首HK$5,000本地零售簽賬金額可享額外獎賞,而現有客戶於簽賬期內以新卡完成之首HK$1,000本地零售簽賬金額可享額外獎賞。

唔係頭5000先1蚊1里咩?

迎新25000哩咁多?

WoW

碌夠10萬飛歐洲

新客戶於簽賬期內以新卡完成之首HK$5,000本地零售簽賬金額可享額外獎賞,而現有客戶於簽賬期內以新卡完成之首HK$1,000本地零售簽賬金額可享額外獎賞。

迎新25000哩咁多?

WoW

碌夠10萬飛歐洲

唔碌都碌左,算啦
都有5000迎新 + 3千幾里
D卡都開始cut優惠

呢排有班人用oepay同payme刷分,可能玩得太狼搞寸咗個party

Block哂啦

dbs 仲有冇
如果唔係學生

年薪唔夠black

用cv share limit 既方法攞black得唔得?
如果唔係學生

年薪唔夠black

如果唔係學生

年薪唔夠black

第一頁真係咁難睇
如果唔係學生

年薪唔夠black

第一頁真係咁難睇

唔係要學生先得咩
如果唔係學生

年薪唔夠black

第一頁真係咁難睇

我知學生得呀,我自己都係咁開

但我fd唔係學生

所以唔肯定,想問下
dbs black係咪仲有得payme
dbs black係咪仲有得payme

今晚又嚟過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞