[💳] 信用卡討論區(7) 貼Link死全家

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
無爬文,屌細力啲

屋企人想出張卡淘寶,佢成日淘
應該出BOC ICARD定定建行EYE?
ICARD有10倍,EYE就有賞即飛3X加EYE卡5X

定係應該用哂ICARD個$1111.1再用EYE?

用曬ICARD頭$1111先,用曬quota先用eye
中信motion係咪伏?
要簽$3000+先有5%回贈?
one+定dbs子華神果張好

兩張申晒
無爬文,屌細力啲

屋企人想出張卡淘寶,佢成日淘
應該出BOC ICARD定定建行EYE?
ICARD有10倍,EYE就有賞即飛3X加EYE卡5X

定係應該用哂ICARD個$1111.1再用EYE?

信用卡cover到手續費?
hsbc cuo diamond 轉左紅邊
唔知點解用habc ebanking申請完,喺ebanking個電郵信息見到話處女中,但頭先打去22333000諗住check狀況填完身分證同出生年份又話沒有紀錄。

兩張申晒

有無巴打已經用緊子華神果張
唔知點解用habc ebanking申請完,喺ebanking個電郵信息見到話處女中,但頭先打去22333000諗住check狀況填完身分證同出生年份又話沒有紀錄。

係需要啲時間,你唔放心可以直接聯絡客戶服務主任,佢會即刻答到你收唔收到application

btw, 間間銀行都申請到,係大貓CUP diamond連都唔肯批我

利申:年薪400k,TU A

兩張申晒

岩岩拎左
今日出發日本用

好似全部紅邊

好似全部紅邊

金都有?

好似全部紅邊

金都有?

我鍾意個銀聯logo

好似全部紅邊

金都有?

我鍾意個銀聯logo

好似全部紅邊

金都有?

我鍾意個銀聯logo

起碼好過以前個三色啦

兩張申晒

岩岩拎左
今日出發日本用

海外倍係咪
11號上網申請 早幾日先sms話收到申請 今日hsbc就打黎確認個人資料
唔知幾時批 佢唔批我想申請東亞

已批,希望係舊卡啦
尋日dbs打黎確定住址證明方便寄
係咪姐係批左
eminent寄個電話理財打去改密碼 話我張卡唔岩
我而家有張dbs black card
岩岩見佢eminent 有promotion
如果再開多張係咪可以一齊儲dbs$儲落同一個account架?
如果再開多張係咪可以一齊儲dbs$儲落同一個account架?

eminent 一係現金回贈 一係dbs$ 好狗

eminent 一係現金回贈 一係dbs$ 好狗

dbs$係可以換返現金。要等出promote 80$dbs 換$100
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞