[💳] 信用卡討論區(7) 貼Link死全家

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
用cv搞左自動增值 點解omni個app冇顯示個交易出黎

你係岩岩申請定咩,無咁快有通知
就算AAVS完都要幾日

呢間公司
dbs星期二話批, 今日都未收到信
急死我
dbs星期二話批, 今日都未收到信
急死我

我都係星期二話批

就算AAVS完都要幾日

佢幫我自動增值左250蚊 但冇交易記錄

就算AAVS完都要幾日

等幾日,無咁快出
想問下 HSBC個最紅網上/海外簽賬
寫話「同一持卡人(以同一身分證明文件為準)名下不同合資格信用卡於單一階段所作的所有合資格網上簽賬及合資格海外簽賬將會合併計算」

係咪即係我用張白金登記左 但我用金卡網上簽賬都食到依個PROMOTION?

就算AAVS完都要幾日

等幾日,無咁快出

Ok thx
呼叫萬苦愁巴打

上次VS3倍分個問題你最後有冇問到大貓?
咩事呀
之前咪話放咗7位數係渣打,佢 decline 咗我張Asia miles (1/3申請,6/3收到實體信話decline,中間有星期六日)
依家又decline 埋我個玩積分回贈嗰張信用卡申請
TU B grade
叫個staff check 下decline reason , 佢話無show,直接fail 我

你唔係第一個
不過我果時無放7位數入去,得24萬
依加都唔攪了,轉左儲avios

問到原因了

因為我張hsbc premium 信用額大
所以渣打唔批比我
咩事呀
之前咪話放咗7位數係渣打,佢 decline 咗我張Asia miles (1/3申請,6/3收到實體信話decline,中間有星期六日)
TU B grade
叫個staff check 下decline reason , 佢話無show,直接fail 我

你唔係第一個

問到原因了

所以渣打唔批比我

岩岩都係網上申請左渣打AM 準備聽日去分行開戶
好在之前張張卡都降晒LIMIT (200K>20K 200K>40K 160K>30K)
咩事呀
TU B grade

你唔係第一個

問到原因了

所以渣打唔批比我

算啦
用返VS儲,再用premium轉avios仲抵啦
HSBC 批左VS 比我
咁我本身有HSBC 白金同 ADVANCE 可唔可以將白金D分轉去VS到

依家有VS 係咪可以CUT埋白金同 ADVANCE

唔轉得,因為積分唔係跟卡係跟id, 如果你想cut卡就要用晒d分佢,如果唔係嘅cut卡就連分都冇埋。
擺左一百萬係匯豐一個月 三日批左vs
其實大家咁想要 hsbc vs, 搵屋企人申請再比張附屬你咪得囉? 衰在冇得食迎新,但正常長用都唔差。RC又分卡計,只要叫屋企人唔好郁你啲 RC 咪得囉
9k 一個月申請enjoy卡會唔會批

c9專屬卡。你話呢

c9專屬卡。你話呢

一定批啦

c9專屬卡。你話呢

一定批啦

c9專屬卡。你話呢

一定批啦

一定批 佢年薪要求都係60000
依家改左150000 其實一樣得

Campass以前都係60000 依家變左150000

你都可以申請 9成批 只要無拖過數

Enjoy 卡有咩用

c9專屬卡。你話呢

一定批啦

一定批 佢年薪要求都係60000
依家改左150000 其實一樣得

Campass以前都係60000 依家變左150000

你都可以申請 9成批 只要無拖過數

Enjoy 卡有咩用

無用

識咩丫 老母話每個月惠康有兩日有優惠
無爬文,屌細力啲

屋企人想出張卡淘寶,佢成日淘
應該出BOC ICARD定定建行EYE?
ICARD有10倍,EYE就有賞即飛3X加EYE卡5X

定係應該用哂ICARD個$1111.1再用EYE?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞