[💳] 信用卡討論區(7) 貼Link死全家

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
D卡都開始cut優惠

呢排有班人用oepay同payme刷分,可能玩得太狼搞寸咗個party

Block哂啦
我想問邊張卡食飯簽卡最so
bea vs 唔批我 hsbc 最紅又冇set 飲食
根據我們的紀錄,您的資料曾被多次用作建立或增加PayMe交易限額。為安全起見,我們已暫停您的PayMe賬戶。

根據PayMe條款及細則第3(f)項,閣下在任何時間只可以登記一個PayMe賬戶。此外,閣下的PayMe賬戶不得轉讓。有關條款的詳情,請瀏覽 https://payme.hsbc.com.hk/zh-hk/terms-and-conditions

建立多個PayMe帳戶是有違PayMe的條款及細則,會被視為濫用PayMe服務。 如果我們再次發現上述行為,我們將採取進一步行動。

如果您對上面所述全不知情,請回覆本電郵與我們聯絡。 您也可以考慮向您的信用卡或開戶銀行以及有關政府部門舉報。
我想問邊張卡食飯簽卡最so
bea vs 唔批我 hsbc 最紅又冇set 飲食

SC AM
呢期有冇邊張有 Asia miles welcome offer 食...

來緊大約會買20k 野...有正 welcome offer 就好啦

ae, sc
DBS Eminent 同大新ONE+ 分別大唔大?

兩者用嚟繳費都係冇分?

兩者用嚟繳費都係冇分?

大新優惠少 d 但一直都會做 1%
eminent 應該優惠會多 d (dbs)不過年尾之後唔知會改做咩 不過有得 apple pay

好似係咁 繳費唔清楚
如果去澳門係咪用銀聯或eps最扺
獅子張diamond銀聯有冇用?
Ae張國泰尊尚除左儲asia miles仲有無用

中銀信用卡現金透支完 係咪係機入返錢就得?

我入完機 上網睇返 拖欠冇減到
學生岩岩申請左張dbs compass visa
係咪應該食埋個迎新先轉black
打算復活節前買手機,想出張里數卡趕唔趕得切?
因為我FG炒散,年薪240k,無公司資料,暫時用三個月月結單申請左渣打,佢話放六萬,但係因為我無咁多,打算放棄

Dbs black 可唔可以無公司資料去申請?bea fly 有無機會?

評級A

海外用銀聯主要係想免charge,但獅子果張係要收1%的

海外用銀聯主要係想免charge,但獅子果張係要收1%的

要來入寰亞

兩者用嚟繳費都係冇分?

大新優惠少 d 但一直都會做 1%
eminent 應該優惠會多 d (dbs)不過年尾之後唔知會改做咩 不過有得 apple pay

好似係咁 繳費唔清楚

Eminent VS 去美麗華食 Buffet 有折扣

乜Q VS都有,係Visa折扣嚟
大新one+點check找咗卡數未?
我上星期5 pps找咗數
但今日上ebanking 係"查詢賬戶"個版見到"月結單結餘/結欠"仲有卡數係到
我點先知佢收到我錢未

用VISA/ AE 揀港幣結算!
Ae張國泰尊尚除左儲asia miles仲有無用

lounge
學生岩岩申請左張dbs compass visa
係咪應該食埋個迎新先轉black

都話 black 係另一張卡
大新one+點check找咗卡數未?
我上星期5 pps找咗數
但今日上ebanking 係"查詢賬戶"個版見到"月結單結餘/結欠"仲有卡數係到
我點先知佢收到我錢未

交易記錄

用VISA/ AE 揀港幣結算!

即係可以去到直叫個商家用港幤結算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞