[💳] 信用卡討論區(7) 貼Link死全家

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
150k年薪又想將d哩數放落asia miles出邊張好?
用開建行eye,一蚊一分好撚岩我
但係又想出張玩哩數食迎新

ae
dbs eminent 而家係唔係已經屌打one+

食肆多0.2%

有apple pay已經屌打

但係 eminent 做到年尾就無,one+ 永續
同埋 one+ 係月結條數直接乘 1% 唔係 eminent 每 $250 轉

食肆多0.2%

但係 eminent 做到年尾就無,one+ 永續
同埋 one+ 係月結條數直接乘 1% 唔係 eminent 每 $250 轉

eminent 好似都係只要你無dcc 個類交易就直接乘1%?
想問下 學生申請icard的話 申唔申請埋銀聯白金卡好
下個月開始,個個月都要搭飛機出差,想問下邊張卡可以方便入lounge,同埋有邊啲正lounge介紹
下個月開始,個個月都要搭飛機出差,想問下邊張卡可以方便入lounge,同埋有邊啲正lounge介紹

ae cx 銀卡
AE會唔會因為現有用戶而批其他卡會快d?
例如我有綠色個張再申埋blue cash 咁先算

我覺得會
秒批

申請咁多ae卡,你年年有咁多野碌咩

想cut前者,留後者

ae

年費冇得waive喎

ae

年費冇得waive喎

簽夠數咪有
今日申請咗sc am同dbs black希望會批啦,前幾日仲申請咗張匯豐銀聯鑽石卡,其實仲想整張白金但是咪冇咩用?

如果樓上嗰幾張批就cut晒啲學生卡佢算
今日申請咗sc am同dbs black希望會批啦,前幾日仲申請咗張匯豐銀聯鑽石卡,其實仲想整張白金但是咪冇咩用?

無用

無用

咁唔申請佢啦
想問下 學生申請icard的話 申唔申請埋銀聯白金卡好

食肆多0.2%

話時話呢排DBS eminent VS又搵男神推返岀黎,有咩so野先
HSBC 6X點放好?

餐飲5X
家居1X?

得5x咋,放咗dining 5X就完
想問下 學生申請icard的話 係咪可以申請埋銀聯雙幣白金卡
申請左wewa卡一個星期批左
之後買部notebook 拎迎新
會否有咩伏 ,一年後cut

申利 學生

財仔歡迎你

電話響不停,從此不孤單

食肆多0.2%

話時話呢排DBS eminent VS又搵男神推返岀黎,有咩so野先

6%變無限1%囉

食肆多0.2%

6%變無限1%囉

6% $300 Max 簽5000
1% Unlimited 回300要30000
簽大額既有著數,對銀行都係,梗cut 6%
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞