[💳] 信用卡討論區(7) 貼Link死全家

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
學生 5月會去日本
有冇邊張卡學生申請到?
而且cover到1.95%手續費?
DBS Black外海簽賬好似唔抵
銀聯?定用返cash算
今朝交左張定期單申請citibank pm. 唔知佢接唔接受用定期單呢
本身用緊compass visa同 one+

compass visa主要囉黎比pay wave, dbs賣行廣告個張好似都係無pay wave, 如果有一張有1% + paywave我應該用死個張

compass visa主要囉黎比pay wave, dbs賣行廣告個張好似都係無pay wave, 如果有一張有1% + paywave我應該用死個張

one plus 簽低過某個數都唔使簽名 不過都係要碌 無得拍

Dbs有apple pay又有android pay
講真 eminent 1% 又有 apple pay 係幾吸引 本身有 one+ 都係咁話

不過就算整埋咪又係 compass + black + eminent 一齊 share 繼續用 black 算
之前hsbc打黎話幫我整張白金跟住宜家又寄信黎話唔批,正一on99
俾個濕9 creditview累死,冇借過錢冇差過卡數就咁因為少資料就評個D
學生 5月會去日本
有冇邊張卡學生申請到?
而且cover到1.95%手續費?
DBS Black外海簽賬好似唔抵
銀聯?定用返cash算

除非長期儲里數,否則現金/銀聯
各位巴打你地知唔知
我幫細佬問8k月薪,返緊Pt Degree
因為唔係全日制 所以大家有無經驗
申唔申請到compass visa?

你係咪倒轉左問
各位巴打你地知唔知

你係咪倒轉左問

你講左幫細佬問我咪知你幫細佬問囉
學生online申請dbs cv要幾耐先批
講真 eminent 1% 又有 apple pay 係幾吸引 本身有 one+ 都係咁話

不過就算整埋咪又係 compass + black + eminent 一齊 share 繼續用 black 算

儲里數,用black抵過eminent, 兌換率48$就換到1k , eminent要成72$,仲要手續費
要現金回饋就eminent

dbs咁改法,兩張卡玩法好分明
岩岩收到張visa signature
學生online申請dbs cv要幾耐先批

秒批架喎 不過等收卡就3-4工作天
各位巴打你地知唔知

你係咪倒轉左問

你講左幫細佬問我咪知你幫細佬問囉

我講到1999

佢想申請但又唔知批既機會高唔高
所以問各位巴打有無經驗啫

但係海外既話eminent就抵過black
black 4蚊里
eminent 3.6蚊里
Dbs果張1%唔包八達通 都無咩用
Wewa card 申請八仔aavs 有150 蚊回贈
又係時候開新八達通
Dbs果張1%唔包八達通 都無咩用

7. 就本計劃而言,「合資格簽賬」是指於商戶的任何銷售點(實體或網上)所進行並已誌賬的零售購買交易,包括八達通自動增值服務交易金額、電子錢包增值(如PayMe及WeChat Pay)。

雖然有,但唔夠One+好,原因係One+回贈向上調整至整數

到底 one+ 會唔會有出現係  pay 既一日
出左icard 買野#yup

想問下絲打有無連埋銀聯白金卡出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞