[💳] 信用卡討論區(7) 貼Link死全家

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
張東亞flyer world兩星期仲未有消息,打hotline就話日內書面回覆,其實會唔會有sms話你知批覆結果...?

巴打仲未有消息
嗰陣我有收到email

係呀急住用,黎緊有筆錢要碌
巴打 我黎緊會去關島旅行 想問下用邊隻卡碌會抵啲?
手頭上有張大學master 聯營卡同DBS CV
有冇話申請邊張會好啲?
AE 白金點先會獲邀

邊張先
白金信用卡 冇咩jetso

食美心幾正 成日都食美心 平均計 一星期一次到 平唔少

兩張簡金啊同wor 雖然唔知優勢係咪一樣

上面咪寫住白金信用卡 即係公廁 1980年費個張 我都有 當美心會員卡用

白金有兩款,一種叫 Charge Card,另一種先叫 Credit Card
的確最初無講清楚邊張

我回緊#67
白金信用卡無咩jetso 個到

Sorry 我講緊charge card 信用卡易申請好多
有冇話申請邊張會好啲?

學生就順手出埋張DBS black啦
張東亞flyer world兩星期仲未有消息,打hotline就話日內書面回覆,其實會唔會有sms話你知批覆結果...?

巴打仲未有消息
嗰陣我有收到email

係呀急住用,黎緊有筆錢要碌

打上CS同佢講urgent
有冇話申請邊張會好啲?

學生就順手出埋張DBS black啦

我都打算收到CV就upgrade上 DBS black
Flyer world唔批好似連信都唔會寄
想問知唔知渣打AM難唔難批?

11k 人工 批左

巴打有冇放 60k 係佢到?
我都想申請但係人工差小小

差少少,如果Tu 係A,就試下直接申請啦,我人工都差d, 不過都批左

批完得返TU B

咁仆街
收到張HSBC Platinum,如果係霧面,以為係光面
同埋個Visa Logo係白底,好核特

張 HSBC unionpay diamond 睇相好似好靚

11k 人工 批左

差少少,如果Tu 係A,就試下直接申請啦,我人工都差d, 不過都批左

check TU 係咪用個啲網站

11k 人工 批左

Creditcheck
收到張HSBC Platinum,如果係霧面,以為係光面
同埋個Visa Logo係白底,好核特

Advance?
online apply BOC icard
禁左submit 之後要我print出嚟再fax/post mail
邊張卡而家迎新送行李箱同埋批得快的
黎緊每個月都會幫人簽5-6千蚊野

想問邊張信用卡岩用

年底薪唔好過120k

學生

想問邊張信用卡岩用

年底薪唔好過120k

學生

學生DBS balck card 試下

11k 人工 批左

我批個時 tu 好似係A 😂

想問邊張信用卡岩用

年底薪唔好過120k

學生

學生DBS balck card 試下

每個月都有 5 6000 咁好

咁仆街

會寄喇

咁仆街

會寄喇

咁都好d,不過頭先放工打去都仲係日內書面通知
啱啱拎左hsbc vs 請問有咩著數 淨係知有9倍獎賞錢

呢排HSBC好鬆手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞