[💳] 信用卡討論區(7) 貼Link死全家

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
有無大學巴打試過成功申請到HSBC GOLD?
同埋我打緊2份P.T. 都唔知點填佢職業個欄
本身又限字數,想填學生又唔得
利申係佢地到出糧

填番p.t
有無大學巴打試過成功申請到HSBC GOLD?
同埋我打緊2份P.T. 都唔知點填佢職業個欄
本身又限字數,想填學生又唔得
利申係佢地到出糧

填學生容易批一點,同埋要係HSBC 有戶口
payme dbs 係咪無左分?

一號玩 表示仲未收到分

一號玩 表示仲未收到分

冇咁快收到

yes,已收皮

yes,已收皮

真定假
咁payme仲有乜存在價值
真定假

邊有咁快入到數,ommi睇1號條數都未見
真定假

ommi 無咁快
On9
Dbs寫到明叫你玩payme
好心唔撚識玩就咪撚鳩up
On9
Dbs寫到明叫你玩payme
好心唔撚識玩就咪撚鳩up

真定假

1號payme入左5000轉返銀行,再入埋落張卡找數,找數已經show左5000但無payme record,上個月係一日已經show出黎
真定假

1號payme入左5000轉返銀行,再入埋落張卡找數,找數已經show左5000但無payme record,上個月係一日已經show出黎

好正常,入錢同答帳入數時間可以唔同,我上個月都係隔幾日先出到payme record
DBS PAYME有分
現加學生係咪都可以申請完compass visa再經網上申請埋eminent
現加學生係咪都可以申請完compass visa再經網上申請埋eminent

你可以試下嘅

你可以試下嘅

應該會比 eminent plat
( Show Blocked User - IMAX )
大家點分配最紅自主?係咪留返星期5碌先最抵?

星期五有咩碌咁抵

分左去食飯 開左張附屬卡比條女分左去海外

星期五有咩碌咁抵

唔係星期5有多幾X咩?

btw vs點分配先最抵?求教

星期五有咩碌咁抵

唔係星期5有多幾X咩?

無左幾年啦WO 岩岩出黎呀師兄?
分晒去其中一樣 我就食飯 千奇唔好分去 賞中華就得 大陸都碌唔撚到VISA

星期五有咩碌咁抵

唔係星期5有多幾X咩?

分晒去其中一樣 我就食飯 千奇唔好分去 賞中華就得 大陸都碌唔撚到VISA

賞中華咪即係得淘寶用到

星期五有咩碌咁抵

唔係星期5有多幾X咩?

用scb am碌食飯抵d定vs食飯抵? 好似2張都碌食飯唔係幾好 定係應該vs放第2個category好d

星期五有咩碌咁抵

唔係星期5有多幾X咩?

用scb am碌食飯抵d定vs食飯抵? 好似2張都碌食飯唔係幾好 定係應該vs放第2個category好d

話時話 申請左SCAM 成十日八日都未撚有回音 明明叫左佢加速

scam 4蚊=1am 1am大約=0.1 即係大約=2.5%回贈啦
hsbc vs 碌250蚊回9蚊 即係3.6%回贈 如果你有premier 1蚊獎賞錢可以換15里avios 你照當 1里價值0.1咁計 就已經5.4%回贈

仲有ed野上網有得睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞