(live)首次踏足歐洲大陸,廢青歐遊六國40日

819 回覆
95 Like 209 Dislike
祝你好運
留名先
熱!到!hi!hi!
絲打
我聽日就到lisbon了,lisbon porto各3日
多謝你安慰呀

唉.....我一樓都提過,其實我都發咗好多場夢,我都好愛香港,但咁並唔代表我要四周圍同人講,只可以開相關嘅post,好似變咗另一種專制同言論控制

政治都只係生活嘅一部分, 但並唔係全部, 本來香港人已經大壓力, 而家仲發生咁多事, 放鬆啲啦香港人! 睇下我旅遊post 笑下 ,同埋當有份同我一齊去旅行啦!
多謝大佬
我啱啱都去完 Porto lisbon,好喜歡 Porto 好乾淨,又唔多人,又靚
啱呀, 控制唔好壓力自己爆煲我哋又少一個同路人,咁對場運動冇益處。 巴打有機會就識多啲人, 如果佢哋有興趣就話畀佢哋聽而家發生緊咩事。
早晨呢邊8點半,今日涼爽唔少,一打開窗有樹有草有風,最重要就係有空間感,起身食住冬甩望景係幾正,香港望出去基本上都係大廈

唔知邊條友找個舊版一磅畀我(似香港1毫), 好多地方都唔收, 順便一提英國d硬幣大部分都冇寫阿拉伯數字, 要去睇蚊滋咁大隻嘅英文

我朋友係j
冇錯

巴打中大?
咦,巴打瑞士會去邊?
我喺瑞士住
好似真係好正
要離開倫敦了, 最後一張風景相

其實好多間邊塗鴉都好靚,好有街頭氣息, 呢張已經唔算塗鴉,算係畫作

退咗oyster卡(少於十磅先可以退),上巴士去機場 12磅
真係正, 唔係呃你
少女珠山腳,interlaken 一帶

好期待
你幾時到依邊?
依排瑞士天氣唔係幾好,希望你去玩嗰陣會藍天白雲啦!
記得影多D靚相
唐人餅舖啲腸仔 菠蘿包
其實當早餐黎講算平
兩個包加杯橙汁都唔使£3
borough market 勁多野食

點解唔見樓主去食all day breakfast
應該會去sintra? 留名等睇唔大霧嘅pena
點解唔搭tube去機場

利申:陣間搭
我去Stansted Airport,google map過好似得巴士
再見倫敦下一站西班牙馬德里, 然後今晚 通宵火車去葡萄牙里斯本

今晚走,所以等陣馬德里快閃遊, 其實都係得四五個鐘咗右喺市區行, 有冇咩必去推介

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞