(live)首次踏足歐洲大陸,廢青歐遊六國40日

819 回覆
95 Like 209 Dislike
如果夜晚冇野做可以Download TodayTix 既app
會搵到平飛睇show

Btw 玩得開心啲
我之前都係咁,跟住都係唔print,去到counter show boarding pass,冇收我錢
我都係跟依到巴打取經,考慮下
有機會我都想去北極,眼前一片白色,寒風刺骨, 總有機會要試下

牙痛巴你咁夜呀, 香港呢邊應該差唔多成五點
btw 我做咗咩呀, 做咩咁多負皮
因為呢排香港水深火熱...
你見我個鋪都硬食咗八個負皮
我聽日倫敦返香港啦之後就一口氣幫自己個鋪埋尾
等睇你葡萄牙
起身番工
咁啱撞正攬炒巴團隊登報, 有機會攞返張做紀念, 意料之外嘅收穫

拍攝於夜晚八點半,仲係兩三點咁,第一次出亞洲嘅大鄉里真係有啲唔慣

我見到london周圍都係草地,我又試下跟鬼佬坐下草地chill下(雖然樓主毒丁一條友坐係度 ),食住Tesco 7hkd5件嘅冬甩 一hea下,係幾寫意,當成身訓落草地, 先發覺係第一次 好心靜望住倫敦個天,藍天白雲一望無際

辛苦了
冇嘢阻到香港人返工
原來係咁,我之後測試下先,多謝你
朝早番工幾好,條街冇人,火車冇人

去左平行世界咁
唔好慳錢,買個靚啲嘅鞋墊, 你對腳會多謝你
多謝你,可惜我聽日走了
話說樓豬你1號之後會去邊?有冇得join你幾日?
去oslo
臨出發前,我都有特登幫我對垃圾鞋買, 但最後信咗阿媽講, 係街邊個買咗45蚊對鞋墊, 係畀原先好咗少少, 但都係仍然好差, 我成日可以行到腳痛....

巴打有冇買鞋墊嘅地方推介, 救救我隻腳
感謝你,第一次追live 竟然係小弟,多謝
2,間唔中分開行
普通藥房應該有? 我見倫敦/加拿大嗰啲都係咁,可惜通常係冇得試
巴打唔使太擔心啲腐皮,而家香港呢啲時候旅行post有都正常
great
最後一站 瑞士, 希望最後一程可以有最深刻印象
多謝你, 呢排好似熱浪,熱到hihi, 每日差唔多用四至五磅買凍水
thx, 呢幾日真係熱到心情減半
day 2
依加london 12點,各位早抖
而家歐洲係咪好熱?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞