(live)首次踏足歐洲大陸,廢青歐遊六國40日

819 回覆
95 Like 209 Dislike
加速
面巴

其實主要係我已經寫完咗喇, 之後就係搭飛機返嚟香港, 本來諗住完結要打啲嘢, 但呢排又冇咩心情, 所以拖咗好耐
「TaiwanWarmPower」今晚(15日)在臉書發文,呼籲民眾一同連署「德國聯邦議會第95643號請願書」 ,支持「請求德國與中華民國(台灣)建立外交關係」,內文中指出迫害人權的中共不應代表民主自由的台灣。小編表示,可參考連署教學影片,2分鐘左右的時間就能完成簽署,如能在10月9日前達成5萬人連署,就有機會將此議題送進德國國會。

#AntiChinazi

Source: https://m.ltn.com.tw/news/world/breakingnews/2916703

連署教學from TW:
https://www.facebook.com/allen.taiwangermany/videos/pcb.2942668175748064/2942643702417178/?type=3&theater

連署link:
https://epetitionen.bundestag.de/petitionen/_2019/_05/_31/Petition_95643.mitzeichnen.html

大家幫下手, 聯台灣抗邪惡強国

仲爭萬一咋
支持樓主繼續寫
多謝你, 但其實已經完咗喇!

最後坐飛機返香港啲嘢都應該冇人想知, 個遊記live咗咁耐,係應該寫返個結尾嘅, 但呢排咁樣都冇咩心情, 睇機會啦,多謝支持, 多謝你睇到嘅呢度
樓主最近學業/心情如何?
好感動, 突如其來嘅關心

好多嘢做呀!! 本來已經夠多嘢做,仲要抽時間出嚟行街, 心情都係一般啦, 始終呢排咁樣, 特別有時同親戚或者大陸朋友傾計都幾麻煩, 苦中作樂啦! 去完40日歐洲自己好似變好咗少少!

搞緊exchange 如果成功就2021會去半年歐洲, 所以依家更加要搞好成績同考ielts, 一衰咗隨時唔夠成績去
加油,話說我去十幾日都好辛苦,40日好難想像
加油啊, exchange 真係人生一個特別既經歷。努力讀書啊 (唔好掛著溝女
好嘅!!
冇呀
想問巴打用左幾錢
小弟都想窮遊遊一次
剛剛土耳其航空同英航都出左歐洲機票特價 你睇睇
基本成個歐洲都有出 不過有D特別搶$
原來仲有人睇多謝你呀睇到呢度

我呢啲大鄉裡第一次去歐洲,真係唔知,仲以為好特別
請問用左幾錢?
大約三萬五
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞