(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區56

1001 回覆
22 Like 3 Dislike
4點行到9點 炮台山出發
行出告士打道
想認真學下big 3, 執下啲form, 想問下健力嗰位Jackie 會伏嗎?
日本邊到,有冇單次收費。早排去左台北果間健身魂,1分鐘1蚊唔錯
4點波斯富街入
跟住聽呼籲轉入駱克道
7點幾到政總
1分鐘1蚊真係好抵上次去咗 出入又方便 啲嘢唔多但都齊得七七八八 咁細個地方都算係咁

同問 日本邊到
Google Gold’s gym Japan
屌 69晚隻腳中左棍 到而家都未操到腳
skip囉
腳姐 都冇人睇

去沖番個泡泡浴囉
唞下啦Ching 食返多少少蛋白質幫身體修補下
香港咪抵 唔知台灣其他占房幾錢,計返d物價,但如果成日去,都唔算平
一次90分鐘,一星期三次 一個月都1080

不過應該個個係咁堅操
用香港個價比較咪抵***
有冇師兄有用按摩槍?見到taobao有Phoenix 槍,幾舊水,work唔work?諗住平平地試下挽先,師兄們俾d意見
大快活6點已經無晒雞胸飯
佢哋啲gym好平 600台幣都有好多正正常常嘅揀
依啲以分鐘計算都係方便我哋依啲旅客啫 本地人梗係買月plan
無操三個月尋日復操

瘦底

Gainer 同whey 都飲過

Gainer無撚用

Whey有用但都唔算快

今次試下iso100

唔知會唔會突飛猛進
Everything is about the calories surplus in tdee
咁大獲 一日最多4餐
我都係瘦底 食得多(小食多餐) 第2日就會屙番出尼
增得好慢
初黎報到,最近想減肥,朋友介紹一個personal trainer 1對1,$720 一堂 價錢算貴定平?
同埋我目標係減磅嘅話,一星期上一堂夠唔夠
唔係打手 飲左兩日iso100

仲未有屙既跡象

應該真係吸收好d
即係咁, 你純粹想減肥, 就無咩需要搵TRAINER
FOLLOW 支出>收入原則, 一星期3-4次帶氧, 食清D走晒汁, 做下HIIT都得.
我覺得TRAINER最大用途係增肌方面, 佢可以幫好多
而增肌係可以幫到減肥, 但唔係一時三刻既事.
唔貴,不過重點唔係價錢,係識唔識教
一星期上一堂,另外六日你會唔會自己去做先
如果一星期淨係郁一日,咩教練都無用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞