(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區56

1001 回覆
22 Like 3 Dislike
利申,其實唔識,見d人講親ppl 都係話3日就行ppl
不過應該唔關日數事,關做既動作事?
所以我咪叫佢做 改咗嘅ppl囉

Bench BWx1.25
Squat BWx1.5-1.7
Deadlift BWx2
你岩
85% 5X5本身就唔係個個都做到喎
我做315 5x5冇耐就squat到405
明明就係普通嘅胸背膊腳
明明cut緊,但比啲師兄話大隻左
心情好矛盾
有無師兄飲過scitec nutrition jumbo
效果如何?

我買錯左隻士多啤梨味,飲完喉嚨會痛
依家嘅目標
合仔最近囂張左好多

Sor開始大隻之後係多左些少氣焰

邊忽大隻啊?睇過?
Show啲兩餅氣焰出黎plz
Squat 差10kg
g持 合巴自貼
樣子同JJ可以揀一樣黎打格自己揀
話說今日做胸 我等張barbell bench 等咗3個字
有個白色無線耳機金攣毛肥矮柒阿叔喺張bench度 又做barbell又做dumbbell。做嚟做去都係嗰個重量 又撳手機
好,唔關我事
但係佢夾埋做成十幾set 做完夠膽死唔拆餅又唔拎返對啞鈴返去 我即刻追住佢叫過放返好

佢答我:係呀 我做完㗎啦 放喺度得㗎啦
嗰下我真係唔撚識答呢條仆街 嬲撚到震
條友已經唔係第一次冇公德心 抖嗰陣次次都踏隻腳上去啲ez curl bar度 又擺晒pose 好型咩
屌你老母 嗰個位手揸㗎 你踩側邊兩邊 無人話你啦 真係戇撚鳩鳩

sor發洩完畢
其實係想集思廣益有咩辦法對付呢啲仆街
話俾staff知係咪冇用
話俾staff知 , 緊係有用,等staff同佢講, 或者叫個staff汁返,
咁個staff就會屌7條友
呢啲你嬲佢都無用 佢跟本唔覺自己有問題
棧自己勞氣

同埋呢啲垃圾玩得重極有限
咪直接用佢個working set重量黎做熱身
我下次話比staff知
不過我會執 廢事麻煩啲staff去執 一陣傷左
眼白白望住條垃圾走左去真係睇唔過眼
問佢些牙做都廢事
有冇人知引體既重量相當於做機幾重?

平時喺康文拉到85磅/38kg做5-6set 已經盡 (唔好笑我)
今日試下做引體發覺比平時做機輕鬆
我本身68kg 重,引體個重量係咪減左對手就係
定康文啲機冇落WD40玩鳩我
如果係屋企地板用啞鈴臥推work 唔work
利申:新手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞