(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區56

1001 回覆
22 Like 3 Dislike
淨係想買d protein bar 全部未試過唔知買咩
見到carb crusher 好似幾高分
後生仔唔識死
依家唔敢了
不過依家隻手咁樣都玩唔到格鬥技
之前有人講myp全部比狗食
咩牌子好食又唔講
In romaleos I 7rust
romaleos 2成1800蚊港紙
3睇review又好似麻麻

其實原本想買3 XD
但reebok有減價

咁算了 依家食bsn protein crisp覺得幾好
你地操腳會唔會做大腿內外則?
我減磅時係一齊做, 做完重訓踩機, 效果更佳
iherb whey邊隻好?
如果果日時間鬆動就踩機. 跑步機較到最斜, 時速6.3-6.5, 45分鐘
無時間就做HIIT, 8分鐘, 死都死埋佢
light bar: 朱古力味硬啲 其他味痴牙
carb crusher: 食緊salt dark choco 好甜+痴牙
同bsn比 我會揀bsn
不過想cut 先揀mp light bar, 低carb啲
hardcore
行開斜度15 速度4.5 已經想死
師兄好勁
師兄們 myp 飲開邊隻protein? Impact whey isolate 好過 impact whey protein? 邊件味好飲
其實係要,如果唔係就會好似我咁,心肺差,做多D下數都扯哂哈,想死
會啊,唔操內外側嘅話淨係操條股直肌?
我就係一路都唔做
我諗佢係講adductor同glute min med
係 上星期跑完Spartan之後想放多D時間落心肺同協調性
上個禮拜做OHP都係幾乎成日人向後仆 好彩最後1set
今日跑HIIT都係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞