(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區56

1001 回覆
22 Like 3 Dislike
My protein d protein bar好甜,我食唔慣,有d封喉
講d粉狗都唔飲添,我飲過3 4個牌子,又唔覺差到咁
Impact 平好多,抵飲d ,之前有折買左個款the whey 不過未試
上年飲過未轉版既impact whey isolate vanilla 浸味又怪又多泡 (沖完差唔多一半水一半泡) 飲到反胃 唔知而家改左版有冇好啲
新手留名有冇人知筲箕灣新開個間咩料
咩名 邊個位 想知
原來係間連鎖24/7 gym
有有ching去過?
黃大仙區幾時有健身室呀。。。
未飲過isolate,普通既飲過4 5包,未試過唔溶 or 多泡,
連打散d粉既球or 格仔都無用,搖幾下就溶哂
師兄,我都係飲緊呢隻
5kg飲到得返1kg左右
仲以為myp既isolate全部都會起泡,原來係關隻味字?
下次試朱古力花生醬味
我淨係試過雲呢拿咋 嗰陣仲貪平買左兩包 第二包直接送左比人
我從來都唔做cardio
筲箕灣有新gym
本身只係中低強度cardio 下星期開始離開香港一段時間 但仲未達到cutting target
唉 依家先squat到bodyweight 2.2幾倍

好想快啲衝上2.5倍

神啊,請賜我力量
窮巴
想知上belt同knee sleeves同就咁空裝squat會差幾多?
考慮緊買sbd knee sleeves
遲啲應該試下行smolov
我到依家都未行過健力program

聽聞smolov squat program會死
我就係想挑戰想死既感覺
smolov好似係for藥佬
natural之身run smolov小心overtrain
應該差10kg左右

knee sleeves
有冇師兄有飲allmax isoflex 同 hexapro
未行過唔知

正係知佢行完個pr係加得最多
蓋伊有拍過 佢剩係run第3-6 week嗰phase
可以睇睇段片
smolov個強度真係唔係講笑
Isolate試過兩隻味都起泡 唯有沖完等5分鐘左右先飲 等一陣d泡會融哂 唔想等既飲水解果隻都得 不過貴d
我溝埋creatine
creatine 唔等得,所以起哂泡照飲
好似要抖成十分鐘先完成到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞