[#月球#mon#monitor] 電腦螢幕集中討論(3) 之年頭繼續Peak season

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
依家買moon 個陣係咪都係淨係check 黑點光點死點 仲有咩要留意
on9 諗住上taobao買cfg70
但係間間都唔運香港

點解要上淘寶買。。。
香港有,而且官方價就出

btw, 有firmware update fix左依隻flickering同purple overshoot既問題

就出左成個月有多 等到人都癲

多鮫魚巴打都咁講就應該係堅料.......

幾時討論埋電視
但係間間都唔運香港

點解要上淘寶買。。。
香港有,而且官方價就出

btw, 有firmware update fix左依隻flickering同purple overshoot既問題

唉屌,我出左新信用卡,頭兩個月可以儲分
如果下個月都唔出官方都唔知買唔買好

咩咭

渣打儲aisamiles 個張
定其實出xb271hu算
個mon淨係要嚟打機
買samsung隻va好定其他tn好?
玩fps多

144hz

viewsonic xg2401

呢隻 同 ASUS 嗰隻24inch 144Hz 比,邊隻比較好

asus個隻調色好差,個mon偏黃綠

viewsonic xg2401香港有得買?
HKPRICE search唔見有呢隻
香港大約賣緊幾錢?
Viewsonic XG2401 定係 AOC G2460PF 好d?
但係間間都唔運香港

點解要上淘寶買。。。
香港有,而且官方價就出

咩咭

巴打用緊咩卡先
用N卡都諗得過
用A卡買g-sync mon就.....
但係間間都唔運香港

點解要上淘寶買。。。
香港有,而且官方價就出

咩咭

巴打用緊咩卡先
用N卡都諗得過

咁又係n卡黎嘅,不過雞雞地970 ichill
唔知仲玩到幾多年
但係間間都唔運香港

點解要上淘寶買。。。
香港有,而且官方價就出

咩咭

巴打用緊咩卡先
用N卡都諗得過

唔知仲玩到幾多年

970推2K
等CFG70啦

咩咭

巴打用緊咩卡先
用N卡都諗得過

唔知仲玩到幾多年

970推2K
等CFG70啦

咁依d 野逐樣換嘅ja

咩咭

巴打用緊咩卡先
用N卡都諗得過

唔知仲玩到幾多年

970推2K
等CFG70啦

咁依d 野逐樣換嘅ja

巴打你換卡實際過換MON五千倍

咩咭

巴打用緊咩卡先
用N卡都諗得過

唔知仲玩到幾多年

970推2K
等CFG70啦

咁依d 野逐樣換嘅ja

但我個mon 用左7年,張display 用左兩年咋
同埋個mon 都壞壞地,又花又陰陽色,連開關制都就黎甩

咩咭

巴打用緊咩卡先
用N卡都諗得過

唔知仲玩到幾多年

970推2K
等CFG70啦

咁依d 野逐樣換嘅ja

你換271不如事事但但買個 24" 144 Tn / 60 IPS 好過

巴打用緊咩卡先
用N卡都諗得過

唔知仲玩到幾多年

970推2K
等CFG70啦

咁依d 野逐樣換嘅ja

你換271不如事事但但買個 24" 144 Tn / 60 IPS 好過

唔想要24吋,如果巴打唔建議271,咁我都係等cfg70算

巴打用緊咩卡先
用N卡都諗得過

唔知仲玩到幾多年

970推2K
等CFG70啦

咁依d 野逐樣換嘅ja

唔想要24吋,如果巴打唔建議271,咁我都係等cfg70算

一齊等啦 比多成倍錢換做乜 cfg70又唔差
btw 970推144fps 你玩開咩game
幾時先有27' 4k hdr
比ps4 pro
淘實 34uc79g 跌到3399人仔 再送勁多野
係咪呢批firmware未更新 急住散貨
淘實 34uc79g 跌到3399人仔 再送勁多野
係咪呢批firmware未更新 急住散貨

一上到100hz up就畫面撕裂,有ghosting,加上係1080p,所以冇人買

btw,lg冇諗過update

有無人玩緊240hz? 想買黎玩overwatch +砌部新機 但唔知1070 夠唔夠力240fps
大家點睇acer隻z1?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞