[#月球#mon#monitor] 電腦螢幕集中討論(3) 之年頭繼續Peak season

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
想問下支援freesync既moon

係唔係唔洗響顯示卡/遊戲設定再set垂直同步?

唔洗,而且freesync會overclock個mon
想問一下
lg 23mp68vq 同 24mp58vq 比,邊部會好啲

主要文書用,thz
今日去黃金睇啲144hz mon,
都係得睇片測試, 最多都係播下啲gaming trailer畀我睇,
有冇邊間鋪有gaming 畫面睇, 睇真實144hz既流暢度
今日去黃金睇啲144hz mon,
都係得睇片測試, 最多都係播下啲gaming trailer畀我睇,
有冇邊間鋪有gaming 畫面睇, 睇真實144hz既流暢度

兩間c都有擺d mon出黎比人玩,你睇下邊隻係144Hz就得
新高登有348q玩
我想問可否響呢度賣野?定係要另開post
我屋企想唔要一部用左一個星期都唔知有冇嘅mon

咩moon?

咩moon?

http://m.price.com.hk/product.php?p=155228
菲記274E5QHAB
我買果陣1700,有興趣嘅9折,點睇

咩moon?

http://m.price.com.hk/product.php?p=155228
菲記274E5QHAB
我買果陣1700,有興趣嘅9折,點睇

我搵緊144HZ mon
有冇巴打知道有邊間信譽好既舖頭有賣BENQ EW2755ZH
救命,買左Asus既vg278, 用左2日,琴晚訓前個mon都冇事,今日訓醒開機個mon多左條勁工整既紅線,各位巴打有冇人知乜事同埋我可以點做 個盒又掉左...

救命,買左Asus既vg278, 用左2日,琴晚訓前個mon都冇事,今日訓醒開機個mon多左條勁工整既紅線,各位巴打有冇人知乜事同埋我可以點做 個盒又掉左...

牙石mon出左名d QC.....
一係落去間鋪頭嘈下睇下佢肯唔肯換先囉
唔肯就都要攞去保養架喇
不過你要預左佢d保養同QC一樣咁辣殺

唔肯就都要攞去保養架喇

唔係掛,唉,成差唔多3000蚊一個mon, 用2日就咁,我有哂單據,7日內佢唔換個全新既俾我我係咪可以投訴or告佢?

http://icecat.cn/zh_tw/p/asus/90lme6001t02231c/4712900139723-VG278HV-29867752.html
即係呢部? VG278HV?
重諗住買添

唔肯就都要攞去保養架喇

上面我po果隻菲記點睇
可否評論下
我見佢個response time成7ms

唔肯就都要攞去保養架喇

唔係掛,唉,成差唔多3000蚊一個mon, 用2日就咁,我有哂單據,7日內佢唔換個全新既俾我我係咪可以投訴or告佢?

不嬲換貨都要齊盒齊配件,冇就冇辦法,唯有拎去保養

唔肯就都要攞去保養架喇

未過7日咁快就扔左個盒
2. LG 24gm77-b (Amazon 買, 色準係TN panel 裡面數一數二)

呢句係話哩個mon香港冇得賣, 還是香港賣得貴???
想問 會玩 ps4 同 ow
24' mon
Budget 2500以內
有咩好介紹

唔肯就都要攞去保養架喇

未過7日咁快就扔左個盒

我隻LG用了6年先有紅線
想問 會玩 ps4 同 ow
24' mon
Budget 2500以內
有咩好介紹

lg 24mp88hv

dell u2417h

dell u2515h
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞