[#月球#mon#monitor] 電腦螢幕集中討論(3) 之年頭繼續Peak season

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
番工平平地護眼mon
有無介紹

post頭dell果隻
有錢可以eizo ev2450

既係邊隻?

Btw benQ 護眼好似都好出名?
想問1000蚊左右 21-24寸有咩mon好推介?拎黎打ps4
想平平地買個22"-24" ips mon, 爬文推dell u2417h 有d over budget
唔知有冇次一級選擇

唔打機, 都係上網睇下片睇下戲, 普通1080p 夠做

想平平地買個22"-24" ips mon, 爬文推dell u2417h 有d over budget
唔知有冇次一級選擇

唔記得講budget 1000-1200 左右, 個邊如果可以簿d就好
唔知有冇次一級選擇

唔記得講budget 1000-1200 左右, 個邊如果可以簿d就好

你試下拉上少少

唔該晒
冇追post一問
想買一隻27吋2k曲面mon
新手唔識野 大約$3000蚊有冇
各位巴打有冇好推薦

暫時未有咁既螢幕

咁大約要幾錢?

.....................
都話市面上未有咁既螢幕

啱啱先出左隻CH711 , 7月中先出街

有無source?

上星期先有報導話四月出
http://technave.com/gadget/SEA-Forum-2017-New-Samsung-Quantum-dot-curved-gaming-monitor-unveiled-9429.html
我仲估緊Shame sung HK想好似上次CF591咁
等齊成個系列先出官價做promote 添

唔撚係咁鳩耐呀
咁我上taobao買/轉買34uc79g算

番工平平地護眼mon
有無介紹

post頭dell果隻
有錢可以eizo ev2450

既係邊隻?

Btw benQ 護眼好似都好出名?

benq Ew 系列冇貨啦
買eizo ev2450啦

有無平d既介紹? Budget around <2k
Office 用 唔想太貴

如果benQ 邊隻好?24" 我可以係台灣買番黎
用左7年 由 viewsonic 24" 1080p 換左 CF791 真係好撚正 多謝巴打們既意見

買左幾錢?

$8088
LG 34uc79g點睇

上面有人話上144hz畫面會撕裂, 而且部野得1080
睇定D先
見LG 29UM58-P 網上評價好兩極
想問巴打, 主要打FIFA 呀 ps4 d bloodborne 果類game咁
買呢個mon有冇問題?

上面有人話上144hz畫面會撕裂, 而且部野得1080
睇定D先

但32" up 又有144hz應該呢隻最好
如果3440x2580 就$7k起
有無薄邊19-21吋,有vesa推介?
想打直做second mon

LG 22mp68vq (21.5")

正野啵,薄邊又唔千
我見上面話aoc可免則免咁恐怖

27吋4k 有冇好推介?
買左隻mon 係zowie xl2411 係咪姐係benq xl2411z? 兩隻係咪冇分別
我見上面話aoc可免則免咁恐怖

27吋4k 有冇好推介?

lg 27ud58/68/88
冇追post一問
想買一隻27吋2k曲面mon
新手唔識野 大約$3000蚊有冇
各位巴打有冇好推薦

暫時未有咁既螢幕

咁大約要幾錢?

.....................
都話市面上未有咁既螢幕

啱啱先出左隻CH711 , 7月中先出街

有無source?

上星期先有報導話四月出
http://technave.com/gadget/SEA-Forum-2017-New-Samsung-Quantum-dot-curved-gaming-monitor-unveiled-9429.html
我仲估緊Shame sung HK想好似上次CF591咁
等齊成個系列先出官價做promote 添

唔撚係咁鳩耐呀
咁我上taobao買/轉買34uc79g算

想買就唔好等

我由等Acer ZX271 > Lenovo Y27f > c27fg70
等左超過一年都未落手買
已經等到麻木哂
淨係得34uc98睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞