[#月球#mon#monitor] 電腦螢幕集中討論(3) 之年頭繼續Peak season

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
GBP先岩
我個mon休眠左之後着返會閃下閃下, 禁熄mon再着返又會自動再熄過, 搞到要reboot, 想問下係咪個mon壞了?
2k 144hz mon
巴打有冇咩推介
Budget 最多6k 最好就4k搞掂
我個mon休眠左之後着返會閃下閃下, 禁熄mon再着返又會自動再熄過, 搞到要reboot, 想問下係咪個mon壞了?

reboot部主機就冇事?

2k 144hz mon
巴打有冇咩推介
Budget 最多6k 最好就4k搞掂

Xb271hu 番唔撚到轉頭好撚正

reboot部主機就冇事?

未必關個mon事

請指教
24" 1080 要有dvi同兩個hdmi, 有冇推介?
筆直3千內
筆直3千內

玩ps4多
AOC Q2781PQ 買唔買得過,靚加2k
原來有moon post
想問下用1070
主要pc打機同玩PS4 (唔係pro )
有無gsycn 27' moon推介下
6k內
依家用緊dell 27' 1080p幾年前嘅moon
筆直3千內

玩ps4多

為左input ports可以去到幾盡
通常d機唔會有兩個hdmi再加條dvi-d,通常只會有1hdmi + 1dvi 或者2hdmi+1vga,因為有hdmi既情況下通常都插hdmi,想插dvi-d都唔會插返hdmi。

你有兩種選擇,
第一,買隻mon有hdmi+dvi-d,再額外加個hdmi hub黎切換
第二,買隻mon有2hdmi+vga,額外買條dvi轉vga

會suggest lg 24mp88hv

有兩個hdmi 又內置喇叭 加埋黑平衡mode 夠哂玩ps4
啱啱買咗隻1500蚊既Phillips芒
打機去到啲暗既地方,黑色一大達,唔夠汪
係咪個芒廢定要點較
啱啱買咗隻1500蚊既Phillips芒
打機去到啲暗既地方,黑色一大達,唔夠汪
係咪個芒廢定要點較

246E7QDAB
LG 24gm77-b <--- 呢隻係咪一定要上森林買?
我尋日走咗轉高登都搵唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞