[#月球#mon#monitor] 電腦螢幕集中討論(3) 之年頭繼續Peak season

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
我見上面話aoc可免則免咁恐怖

27吋4k 有冇好推介?

lg 27ud58/68/88

我個frd都好似推呢隻

58/68/88係型號?冇大分別?

我個frd都好似推呢隻

27ud58-b
27ud68
27ud88
最大分別係價錢
冇追post一問
想買一隻27吋2k曲面mon
新手唔識野 大約$3000蚊有冇
各位巴打有冇好推薦

暫時未有咁既螢幕

咁大約要幾錢?

.....................
都話市面上未有咁既螢幕

啱啱先出左隻CH711 , 7月中先出街

有無source?

上星期先有報導話四月出
http://technave.com/gadget/SEA-Forum-2017-New-Samsung-Quantum-dot-curved-gaming-monitor-unveiled-9429.html
我仲估緊Shame sung HK想好似上次CF591咁
等齊成個系列先出官價做promote 添

唔撚係咁鳩耐呀
咁我上taobao買/轉買34uc79g算

想買就唔好等

我由等Acer ZX271 > Lenovo Y27f > c27fg70
等左超過一年都未落手買
已經等到麻木哂

見証住你等左成年,你買271hu算啦

豬星,不了
果陣用過660ti之後就決定永不用N卡

反正我都要五月打後先有時間打機
咪等下CFG70出官價囉
想問下巴打們
如果少打機 多數睇下youtube bt電影
27吋有冇咩推介
budget if below 2k 係咪好難???
用緊內顯only

我個frd都好似推呢隻

27ud58-b
27ud68
27ud88
最大分別係價錢

上網睇過都4-5k幾
點解貴過其他牌子咁多既

我個frd都好似推呢隻

27ud58-b
27ud68
27ud88
最大分別係價錢

上網睇過都4-5k幾
點解貴過其他牌子咁多既

58最平大概2900,上面有人講左個分別,同埋好似話新mon光d
多鮫魚巴打, 尋日多謝你ge 回覆, 不過隻viewsonice 無貨

咁arm睇到網上有d特價貨, 唔知有冇邊隻抵買

http://www.hktvmall.com/hktv/zh/search?page=0&q=%3Aprice-asc%3Acategory%3ABB03000006521%3Azone%3Ahomenfamily%3Astreet%3Amain%3A
24mp88hv 同2417h, 大家覺得邊部好d?
ps4 pc 兩用
多鮫魚巴打, 尋日多謝你ge 回覆, 不過隻viewsonice 無貨

http://www.hktvmall.com/hktv/zh/search?page=0&q=%3Aprice-asc%3Acategory%3ABB03000006521%3Azone%3Ahomenfamily%3Astreet%3Amain%3A

冇呀, 好多拋出黎賣都係倉底貨

如果隻viewsonic冇貨咁冇計啦, 你一係留意下 LG 24mp88hv

好呀, thx

btw 想問下個mon如果有殘影 (舉例開個browser出黎再minimize 佢, 原本個broswer仲有個影係desktop ), 係咪即係panel 壞左? 拎去整定係買過隻算
想問下巴打們
如果少打機 多數睇下youtube bt電影
27吋有冇咩推介
budget if below 2k 係咪好難???
用緊內顯only

BenQ EW2755ZH

唔該巴打
有冇巴打用i7 6700+1070 類似咁既spec推271 moon 打ow 可以上到幾多fps
有冇巴打用i7 6700+1070 類似咁既spec推271 moon 打ow 可以上到幾多fps

OW無問題

冇呀, 好多拋出黎賣都係倉底貨

如果隻viewsonic冇貨咁冇計啦, 你一係留意下 LG 24mp88hv

好呀, thx

btw 想問下個mon如果有殘影 (舉例開個browser出黎再minimize 佢, 原本個broswer仲有個影係desktop ), 係咪即係panel 壞左? 拎去整定係買過隻算

姐係點, broswer個印唔會消失?

過左保養仲整乜鬼呀, 分分鐘整得黎仲貴過你買過隻

係broswer 個印唔會消失
我睇中C27FG70/34UC79G
推薦邊部多啲
我睇中C27FG70/34UC79G
推薦邊部多啲

34UC79G
http://www.samsung.com/hk/monitors/monitors-c27fg70fqc/LC27FG70FQCXXK/

抱歉!該產品已不再存在 (出售)
無左既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞