[#月球#mon#monitor] 電腦螢幕集中討論(3) 之年頭繼續Peak season

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
以玩for honor 1080p為計
開v sync 50-60 fps咁跳
唔開v sync有130fps不過tearing 好un 眼
睇左好多gsync 嘅文同片
其實值唔值為個gsync換moon?
利申用緊1070

你覺得比多2千買個sync同20FPS既享受係值既就去馬
否則就留翻D錢食左佢好過。

利申:用緊,會推薦

試下開fast sync先啦
雖然我覺得好多bug
samsung u28e590d ps4pro同電腦雙用有冇伏

開左個懶人包冇人睇

巴打我幫你

https://sites.google.com/view/monitor101/%E9%A6%96%E9%A0%81
唔開v sync有130fps不過tearing 好un 眼
利申用緊1070

你原本個個咩mon,唔係fps game tearing都咁嚴重?

原本係dell 27' 1080p舊mon
有時我都會玩下overwatch 同cod
利申用緊1070

試下開fast sync先啦
雖然我覺得好多bug

研究下fast sync 先
利申用緊1070

2000幾有無27" g sync moon介紹下?
本身用緊dell 27 1080p舊mon
頭先打去SAMSUNG到問CFG70 幾錢,24" 3680,27" 4880,真係痴哂線

破10算之餘重要咩都無送,美國都叫有隻Watch Dogs 2 送黎玩下

唔係唔想幫襯,但係比佢當香港人係狗禁劏,條氣唔係好順

咁我去中田買唔好
利申用緊1070

2000幾有無27" g sync moon介紹下?
本身用緊dell 27 1080p舊mon

2000蚊可以買個G-sync技術
MON再儲多4000買
其實巴打可以先考慮144Hz既MON而不是G-sync
華盛頓巴打我地可以上TAOBAO買啦
如果去外國拎埋個 moon 去定係過去再買過個好?

睇下你個Mon值唔值錢啦
值錢既就咪拎啦,入倉撞到你個Mon散埋

睇下你個Mon值唔值錢啦
值錢既就咪拎啦,入倉撞到你個Mon散埋

唔值錢既都咪拎啦,索性買過隻勁既😏

會唔會再有34uc79g 既同類產品出
同埋有無講144hz會矇既網睇下 想參考下
謝謝

班友high撚大左?
真係當人水魚咁搶

班友high撚大左?
真係當人水魚咁搶

個價係真 定係唔係sales價

班友high撚大左?
真係當人水魚咁搶

我頭先問左三叔線上中心
話個價要3-5工作天後先有
可能啱啱巴打問個價係腦場個價
我地比多5日佢再睇下點

班友high撚大左?
真係當人水魚咁搶

有巴打話打去問佢咁答
其實前日我都係網站同FB live chat問過
網站就答我佢地無資料,叫我自己落分店睇
FB就直頭叫我自己打去分銷商(即係中央田 )問

總之成個CS都on99唔知做乜撚咁

班友high撚大左?
真係當人水魚咁搶

我頭先問左三叔線上中心
話個價要3-5工作天後先有
可能啱啱巴打問個價係腦場個價
我地比多5日佢再睇下點

屌,今日又改口風

班友high撚大左?
真係當人水魚咁搶

有巴打話打去問佢咁答
其實前日我都係網站同FB live chat問過
網站就答我佢地無資料,叫我自己落分店睇
FB就直頭叫我自己打去分銷商(即係中央田 )問

總之成個CS都on99唔知做乜撚咁

上面post個價可能係中田正價
27inch CFG70中田個網唔係寫3590咩

我見到monitor個價目表仲係4880喎
巴打邊個位睇到3590?

搵到了

Online shop轉左價
屌你老豆
終於等到了

FFacebook見到

Thx 巴打

搵到了

Online shop轉左價
屌你老豆
終於等到了

791 呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞