[#月球#mon#monitor] 電腦螢幕集中討論(3) 之年頭繼續Peak season

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
27inch CFG70中田個網唔係寫3590咩

我見到monitor個價目表仲係4880喎
巴打邊個位睇到3590?

搵到了

Online shop轉左價
屌你老豆
終於等到了

791 呢

...........

搵到了

屌你老豆
終於等到了

791 呢

...........

搵到了

屌你老豆
終於等到了

791 呢

...........

照計佢出官價會出埋CF791既
巴打等多幾日喇

搵到了

屌你老豆
終於等到了

791 呢

...........

照計佢出官價會出埋CF791既
巴打等多幾日喇

想睇下有無減咋
接受唔到個mon 同部機差唔多價
將唔將隻27mu67換cfg70好
980ti 同ps4 pro行4k lag到爆
同埋VA黑位始終實好多

3千幾抵屌喇
比我就唔忍一於去馬
無追post
唔知巴打們對曲mon有咩睇法
利申:科技白痴 準備追post學野
而家C27FG70係中田個價變左3500?
咁我聽日即刻狗衝去買
咁我聽日即刻狗衝去買

等你開箱
想問下有咩平靚正既mon 用係玩ps4 22-24吋最好
而加用緊4 5年前隻22" 1080 moon
如果買返24" 1080又好似冇咩升級
但如果買大少少27" 2k又驚打機有啲吃力
想問下有冇咩好提議

i7 2600k + GTX 970
咁我聽日即刻狗衝去買

Online shop個價3590
實體shop個網上報價我尋晚睇仲係4880,唔知佢未update定係想吊埋尾水既水魚
佢唔係開三字頭既記得屌柒個sales
仲有巴打記得叫佢比新貨你,唔係買左返黎先知係有purple artafect果堆舊貨就...

留名等開箱 x 3
而加用緊4 5年前隻22" 1080 moon
如果買返24" 1080又好似冇咩升級
但如果買大少少27" 2k又驚打機有啲吃力
想問下有冇咩好提議

i7 2600k + GTX 970

C27fg70
1080p 27吋
新價價位黎計應該無咩mon抵屌過佢
咁我聽日即刻狗衝去買

實體shop個網上報價我尋晚睇仲係4880,唔知佢未update定係想吊埋尾水既水魚
仲有巴打記得叫佢比新貨你,唔係買左返黎先知係有purple artafect果堆舊貨就...

留名等開箱 x 3

睇真d中田個online shop好似都係同你去Samsung訂.....
街價真係有機會未轉
巴打今日都係唔好咁大期望住
咁我聽日即刻狗衝去買

留名等開箱 x 3

睇真d中田個online shop好似都係同你去Samsung訂.....
街價真係有機會未轉

想問下 有無15.6-19吋既 無stand mon
用緊asus mb169b+ lag到反皮 1080夠
另外如果mon用usb type c
用緊asus mb169b+ usb link lag到反皮 1080夠
另外如果mon用usb type c 唔用hdmi 果d線 會唔會lag到飛天
咁我聽日即刻狗衝去買

留名等開箱 x 3

街價真係有機會未轉

啱啱打電話問左4580
用緊asus mb169b+ usb link lag到反皮 1080夠
另外如果mon用usb type c 唔用hdmi 果d線 會唔會lag到飛天

USB Type C portable monitor 依種技術都未成熟

市面上每隻同類型既mon input lag都係咁大, 所以, 就算你換過隻, 情況都唔會改善

真係 USB 3.1 Type C 定係 USB Type C DisplayPort alt mode 呀
咁我聽日即刻狗衝去買

留名等開箱 x 3

街價真係有機會未轉

啱啱打電話問左4580

Strong hold
幾大都等多一個禮拜
唔好做最後一條水魚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞