[#月球#mon#monitor] 電腦螢幕集中討論(3) 之年頭繼續Peak season

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
行緊雙MON 第2隻MON就5~6年前 本身D制都壞壞地
岩岩唔小心倒瀉左水 好似有少少飛左入去 宜家見到個MON 閃下閃下 好似仲有D水係入面 應該就用唔到

之前係terminal 都買過MON 都OK 想平平地換過隻 宜家慣左用雙MON做野 打機
Acer G206HQLFBMD 呢隻粗用 OK唔OK terminal 最平係呢隻
岩岩唔小心倒瀉左水 好似有少少飛左入去 宜家見到個MON 閃下閃下 好似仲有D水係入面 應該就用唔到

之前係terminal 都買過MON 都OK 想平平地換過隻 宜家慣左用雙MON做野 打機
Acer G206HQLFBMD 呢隻粗用 OK唔OK terminal 最平係呢隻

點解入水唔係第一時間甩電
同埋 5/6 年前 moon 可能仲係用緊 ccfl backlight,入面係有高壓電
有煙花睇就正

點解入水唔係第一時間甩電
同埋 5/6 年前 moon 可能仲係用緊 ccfl backlight,入面係有高壓電
有煙花睇就正

真係幾滴水飛落個MON咁樣 唔係瀉到成張枱都係果隻
小弟有小小問題想問下咁多位
小弟用緊sell u2515h 用緊gtx1080 駁mon插DisplayPort
但係我發現係顯示到睇係得59hz.但係nvidia control panel就話佢係60hz . 我想問係唔係正常?

岩岩問完ONLINE CHAT 都係1699
而家有咩mon岩ps4pro 同pc雙用
I5 Gtx960 想問下夠唔夠推144
淨係玩overwatch 開全low
而家有咩mon岩ps4pro 同pc雙用

同問,但用得pc都會同個mon距離好近,買27“太大
U2417H 同 U2515H
點解咁多人買U2417H
想知點解 見2515 1440p 又唔係貴好多咁
24吋 1ms 144hz 有咩推介
平時打h1z1 csgo lol
Xg2401點先係香港買到呀
或者有冇類近功能,價位既mon推介 24 寸主打ps4 副玩pc
AOC G2460PF有咩評價

貴成千喎
睇緊 295UM58..
知唔知有無地方有29UM68?
有無其他好選擇,21:9 only?

貴成千喎

喺淘記就差唔多價
睇緊 29UM58..
知唔知有無地方有29UM68?
有無其他好選擇,21:9 only?

貴成千喎

price.com 果D唔準? 見$2050
想問下 有冇咩牌子或者型號(就出果d) 係值得買啊? 我心目中係27吋 價錢最多5000 會唔會個筆直太小? 我主要想用黎打 ps4 pro
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞