[#月球#mon#monitor] 電腦螢幕集中討論(3) 之年頭繼續Peak season

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
用開雙MON 琴晚壞左隻 今日係T記見到最平果隻係
Viewsonic VA2261-2 就買左 但係岩岩試 發覺好似怪怪地
一開始開 成個MON都好似好白咁 禁去dead pixel test個網 見到隻MON下半部份既位係白白地 唔係全黑
用番另外隻MON(xl2411)睇 就好清楚睇到係全黑
係咪應該有事 漏光?

岩岩熄曬燈影 睇dead pixel test個網 睇緊全黑圖係咁

岩岩熄曬燈影 睇dead pixel test個網 睇緊全黑圖係咁

光到禁真係第一次見,會唔會攞番去換好D?

宜家問緊T記個客服

宜家問緊T記個客服

樓上快啲走啊,我救你唔到啦

宜家問緊T記個客戶服務

咁樣得唔得 唔好屌我啦
頭先打去SAMSUNG到問CFG70 幾錢,24" 3680,27" 4880,真係痴哂線

破10算之餘重要咩都無送,美國都叫有隻Watch Dogs 2 送黎玩下

唔係唔想幫襯,但係比佢當香港人係狗禁劏,條氣唔係好順
新手入黎
zowie係咪真係差d?
我見好多電競選手都用
新手入黎
我見好多電競選手都用

主打電競game係冇問題
另外唔關牌子事 而係panel技術問題
新手入黎
我見好多電競選手都用

主打電競game係冇問題
另外唔關牌子事 而係panel技術問題

見首頁話color washing out嚴重
即係色水唔準/偏白?
U2717D
有2個hdmi
拎來做電腦mon同打ps4 夠唔夠做?

WTF... 咩問題黎

可能佢問個mon性能岩唔岩曬兩樣野

申:鳩估

宜家問緊T記個客戶服務

咁樣得唔得 唔好屌我啦

隻mon 漏光呀, 唔係IPS GLOW 黎 .. 叫佢換啦

好 唔該巴打
頭先打去SAMSUNG到問CFG70 幾錢,24" 3680,27" 4880,真係痴哂線

破10算之餘重要咩都無送,美國都叫有隻Watch Dogs 2 送黎玩下

唔係唔想幫襯,但係比佢當香港人係狗禁劏,條氣唔係好順

屌唔撚係呀?
samsung u28e590d ps4pro同電腦雙用有冇伏
以玩for honor 1080p為計
開v sync 50-60 fps咁跳
唔開v sync有130fps不過tearing 好un 眼
睇左好多gsync 嘅文同片
其實值唔值為個gsync換moon?
利申用緊1070
以玩for honor 1080p為計
開v sync 50-60 fps咁跳
唔開v sync有130fps不過tearing 好un 眼
睇左好多gsync 嘅文同片
其實值唔值為個gsync換moon?
利申用緊1070

你覺得比多2千買個sync同20FPS既享受係值既就去馬
否則就留翻D錢食左佢好過。

利申:用緊,會推薦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞