[#月球#mon#monitor] 電腦螢幕集中討論(3) 之年頭繼續Peak season

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
個mon淨係要嚟打機
買samsung隻va好定其他tn好?
玩fps多

144hz

viewsonic xg2401

我想問下個mon支援AMD FreeSync
係咪電腦要買返amd 既display card?
個mon淨係要嚟打機
玩fps多

144hz

第一頁有解釋
個mon淨係要嚟打機
玩fps多

144hz

第一頁有解釋

問下係咪姐
依家買moon 個陣係咪都係淨係check 黑點光點死點 仲有咩要留意 睇中cf791
依家買moon 個陣係咪都係淨係check 黑點光點死點 仲有咩要留意 睇中cf791

Cf791 freesync 有問題
唔知fix 好未
同埋仲未出官方價
睇定啲先
追完post 想買個moon 本身筆直3k 內
想拎黎玩pc 同ps4
但問題係 近排諗住買ps4
其實買ps4好定pro 好
之後應該再配咩moon好?

Ig 定 dell
想拎黎玩pc 同ps4

Ig 定 dell

3k 內就 dell u2417h 外加喇叭

1080p 啱玩ps4 唔洗買pro

lg 就 24mp88hv 內置喇叭 有黑平衡mode 但冇得升降

個人suggest dell 因為有多幾個usb 3.0 port 同有得升降
第一次入呢個post
啱啱睇完頭一頁
好似無介紹21:9 既mon
所以想上黎問下

各位巴打點睇LG 25吋既 21:9 mon?
主要都係打下機咁,會唔會伏?

https://www.amazon.com/gp/aw/d/B01BV1XB2K/ref=mp_s_a_1_1?ie=UTF8&qid=1487107456&sr=8-1&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=lg+25um58-p&dpPl=1&dpID=41BVJQaZcfL&ref=plSrch

唔知fix 好未
同埋仲未出官方價
睇定啲先

如果唔用freesync 呢?
個mon淨係要嚟打機
玩fps多

144hz

呢隻 同 ASUS 嗰隻24inch 144Hz 比,邊隻比較好
第一次入呢個post
啱啱睇完頭一頁
所以想上黎問下

https://www.amazon.com/gp/aw/d/B01BV1XB2K/ref=mp_s_a_1_1?ie=UTF8&qid=1487107456&sr=8-1&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=lg+25um58-p&dpPl=1&dpID=41BVJQaZcfL&ref=plSrch

唔好買,太細

29吋個啲放唔落
但又想試下玩21:9
第一次入呢個post
啱啱睇完頭一頁
所以想上黎問下

唔好買,太細

29吋個啲放唔落
但又想試下玩21:9

25吋21:9,買左你會後悔

咁都係乖乖地睇返16:9
想拎黎玩pc 同ps4

Ig 定 dell

lg 就 24mp88hv 內置喇叭 有黑平衡mode 但冇得升降

個人suggest dell 因為有多幾個usb 3.0 port 同有得升降

些些巴打 specker 二千內有咩介紹?
想拎黎玩pc 同ps4

Ig 定 dell

些些巴打 speaker 二千內有咩介紹?

唔知fix 好未
同埋仲未出官方價
睇定啲先

如果唔用freesync 呢?

唔用就冇所謂
不過都係睇定啲好
on9 諗住上taobao買cfg70
但係間間都唔運香港
但係間間都唔運香港

點解要上淘寶買。。。
香港有,而且官方價就出

btw, 有firmware update fix左依隻flickering同purple overshoot既問題

就出左成個月有多 等到人都癲
想問下
LG 24mp68vq / LG 24mp88hv / xg2401
應該點揀呀 三隻野大唔大分別呢?
打機用
但係間間都唔運香港

點解要上淘寶買。。。
香港有,而且官方價就出

btw, 有firmware update fix左依隻flickering同purple overshoot既問題

唉屌,我出左新信用卡,頭兩個月可以儲分
如果下個月都唔出官方都唔知買唔買好
但係間間都唔運香港

點解要上淘寶買。。。
香港有,而且官方價就出

唉屌,我出左新信用卡,頭兩個月可以儲分
如果下個月都唔出官方都唔知買唔買好

咩咭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞