Kindle及電子書交流區[1]

1001 回覆
73 Like 0 Dislike

用緊Kindle paperwhite ,比較鍾意睇雜誌除左calibrate 仲有咩渠道可以有免費雜誌睇?
留名
想買部paperwhite係咪amazon jp/us都可以
需唔需要考慮插頭/保養問題
分享個non fiction 英文書網
ebookforexpert

佢地blog 之前比人刪咗,幾驚收咗皮

https://ebook4expert.com

我最鍾意睇 nonfiction 多謝分享

對我呢啲窮撚 睇開心版ebook真係洗少好多錢
買咗好多書但又睇唔曬

買啦買啦

買啦買啦

KOBO好貴

買啦買啦

KOBO好貴

佢部 aura 2 唔多低但部 aura one 抵到喊,長期賣斷市好似係,至少 HK book centre 係咁話我聽
上網DL左本書劍恩仇錄 TXT
但睇睇下會食左D字
例如成句唔見左 我用paperwhite
有冇巴打知咩事
上網DL左本書劍恩仇錄 TXT
但睇睇下會食左D字
例如成句唔見左 我用paperwhite
有冇巴打知咩事

轉mobi 先放入架機,好似係

買啦買啦

KOBO好貴

佢部 aura 2 唔多低但部 aura one 抵到喊,長期賣斷市好似係,至少 HK book centre 係咁話我聽

Kobo 買翻黎嘅書,所有其他eReader都直接睇得到(Kindle 除外 )

但係只需要download個calibre, Kindle 甚至 Palm 睇睇得到

KOBO好貴

Kobo 買翻黎嘅書,所有其他eReader都直接睇得到(Kindle 除外 )

但係只需要download個calibre, Kindle 甚至 Palm 睇睇得到

Obok 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

買啦買啦

KOBO好貴

對比過幾間有賣繁體書epub嘅
kobo,google,readmoo
價錢其實都係差唔多
等打折先買好啲

依家kobo做緊全站6折
想問點先可以買台灣kobo 既書?

買啦買啦

KOBO好貴

價錢其實都係差唔多
等打折先買好啲

打攪一下
Annual Dinner抽到部paperwhite
全新未開盒
有無巴打肯平平地接收咗佢
想問點先可以買台灣kobo 既書?

買啦買啦

KOBO好貴

價錢其實都係差唔多
等打折先買好啲

我地址都係是但填,地區揀台灣
用香港嘅信用卡可以買到冇問題
kodo 有無drm?
kodo 有無drm?

有,形同虛設
kodo 有無drm?

有,形同虛設

我用win10, download 咗個 kodo apps
但係搵唔到個epub files
係咪有野做錯咗?
kodo 有無drm?

有,形同虛設

我用win10, download 咗個 kodo apps
係咪有野做錯咗?

用calibre+obok plugin
會自動幫你搵kobo download咗嘅書
kodo 有無drm?

有,形同虛設

係咪有野做錯咗?

https://www.kobo.com/help/en-US/article/5010/exporting-items-from-your-kobo-account?products=Kobo%20Vox

如果你要個epub file, 跟著上面條link去做

有,形同虛設

係咪有野做錯咗?

用calibre+obok plugin
會自動幫你搵kobo download咗嘅書

有,形同虛設

係咪有野做錯咗?

https://www.kobo.com/help/en-US/article/5010/exporting-items-from-your-kobo-account?products=Kobo%20Vox

如果你要個epub file, 跟著上面條link去做

打攪一下
Annual Dinner抽到部paperwhite
全新未開盒
有無巴打肯平平地接收咗佢

有意 code_201021@yahoo.com.hk
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞