Kindle及電子書交流區[1]

1001 回覆
73 Like 0 Dislike
Lm
留名

我用prime account撳漫畫版有個減7800羊既code喎

咁平

Mon貼邊度有得買?

咁平

Mon貼邊度有得買?

Quote錯,自膠
以前唔係好習慣睇電子書,但自從兩個月前買咗部paperwhite之後就返唔到轉頭。出街真係方便好多,搞到屋企仲有一堆實體書未睇。

港版台版書除咗好讀之外仲有冇其他地方多?好讀嘅藏書偏向文學類,睇開啲自然科學社會科學嘅書好讀得好少,有啲大陸又冇翻譯。

Kobo 台灣
留名
留名
以前唔係好習慣睇電子書,但自從兩個月前買咗部paperwhite之後就返唔到轉頭。出街真係方便好多,搞到屋企仲有一堆實體書未睇。

港版台版書除咗好讀之外仲有冇其他地方多?好讀嘅藏書偏向文學類,睇開啲自然科學社會科學嘅書好讀得好少,有啲大陸又冇翻譯。

Kobo 台灣

thanks
研究下點樣轉格式先
新手留名學嘢
留名
大家有無去開Http://readfree.me 下載電子書呢?
如果唔介意橫看既話, 可以試下用佢地既微信推送
wechat ID: readfreeme

推送电子书:
p 25352
数字是文件编号, 可从搜索结果获得.

绑定登录邮箱:
b xxx@163.com
邮箱是你在readfree网站的登录邮箱, 需要在网站提前设置. 命令发出后, 系统将会发送验证码到该邮箱.

验证登录邮箱:
v 123456
发送你从邮箱收到的验证码完成验证.

不带参数的命令:
查询新书: n
账号信息: i
打印帮助: h

很簡單的又方便~我已經試了~有問題可以問問我
留名,買左paperwhite
裸跑會唔會好玩命

唔撚好

有日訓醒就咁樣
Search過原來好多人同一個case
下次起碼要貼個芒貼

我都花左 一開背光燈就好顯眼
想問下如果想睇紙言有咩方法?
RSS?如果係既要點做
新手問題
Paperwhite 3 有冇辦法裝簡轉繁字型?

大家有無去開Http://readfree.me 下載電子書呢?
如果唔介意橫看既話, 可以試下用佢地既微信推送
wechat ID: readfreeme

推送电子书:
p 25352
数字是文件编号, 可从搜索结果获得.

绑定登录邮箱:
b xxx@163.com
邮箱是你在readfree网站的登录邮箱, 需要在网站提前设置. 命令发出后, 系统将会发送验证码到该邮箱.

验证登录邮箱:
v 123456
发送你从邮箱收到的验证码完成验证.

不带参数的命令:
查询新书: n
账号信息: i
打印帮助: h

很簡單的又方便~我已經試了~有問題可以問問我

去個網頁下載咪幾好

微信推,又要特別開個新電郵,因為要俾個 password 俾佢...
留名
留名
留名
早幾日係日本amazon買左部paperwhite

日本買平? 想入部 32gb,但錯過了最平的時候

日本買平? 想入部 32gb,但錯過了最平的時候

上星期有得平三千幾yen而家冇左喇
有無巴絲試個用天火簡體mobi 轉直排繁中mobi 點都係失敗?
但我轉直排繁中pdf 又work
paperwhite 留名,amazon 買書又平又方便
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞