Kindle及電子書交流區[1]

1001 回覆
73 Like 0 Dislike
跟住做大把書慢慢睇

跟住做大把書慢慢睇

感謝巴打

https://www.mobileread.com/forums/showthread.php?t=266821
kms係咪啫係呢個呀?
我唔知自己入嗰個係原生kobo/koreader

係呢個。
你一買入果個應該係原生,會有圖預覽,反應有d慢。
經kms入kOreader 會好原始,你要逐個folder 禁入去

有預覽成日lag機/hang機 即刻裝先

裝咗好正 快好多
想請問吓仲有咩要刷同裝㗎?

冇架啦,如果你睇英文書就搵返star dict檔放入去,咁你睇書時highlight 佢就有字典解釋

想問吓個白痴問題?
我想問吓我刷咗kms點解connect唔到電腦嘅? 係咪要校咩setting架?
我就算入返default嗰個原生kobo都好似connnect唔到咁

要入去kms toogle usb enable 先連到

今晚試吓先

入咗usbnet toggle.sh 但之後佢只係usbnet support: enable 而連唔到電腦
有無kindle推介

入門級就買paperwhite ,呢幾日仲做緊特價
有無kindle推介

邊度特價?
readmoo部機預售開始咗
https://www.mooink.readmoo.com/
有無kindle推介

邊度特價?

Amazon Prime 專享優惠

Amazon Prime 專享各款 Kindle 直接減 US$30!優惠後價格真係直迫 Black Friday 價,絕對抵買。Amazon Kindle 係 Amazon 自家品牌推出嘅電子書,可以閱讀電子書籍、報章、雜誌同其他電子媒體等等。而 Kindle 使用既電子墨水可以媲美紙書,舒適護目,比起其他 Tablets 產品更適合長時間閱讀。

最抵買係 6" Kindle E-Reader,減價後只需 US49.99(HK$390)。仲有其他 Kindle 型號,只要你登記成為 Prime 會員後 Checkout 時都會有優惠直接顯示!
買Paperwhite 好定voyage
有無kindle推介

邊度特價?

Amazon Prime 專享各款 Kindle 直接減 US$30!優惠後價格真係直迫 Black Friday 價,絕對抵買。Amazon Kindle 係 Amazon 自家品牌推出嘅電子書,可以閱讀電子書籍、報章、雜誌同其他電子媒體等等。而 Kindle 使用既電子墨水可以媲美紙書,舒適護目,比起其他 Tablets 產品更適合長時間閱讀。

最抵買係 6" Kindle E-Reader,減價後只需 US49.99(HK$390)。仲有其他 Kindle 型號,只要你登記成為 Prime 會員後 Checkout 時都會有優惠直接顯示!

black Friday幾錢?
有無kindle推介

邊度特價?

個優惠幾時完?
問下咁多位師兄,我申請左amazon cn 既account, 用香港信用卡用書,使唔使俾手續費
問下咁多位師兄,我申請左amazon cn 既account, 用香港信用卡用書,使唔使俾手續費

應該唔洗,不過個rate個多啲啲,反正中亞咁平,收咗都唔覺

中亞係咩意思...

中亞係咩意思...

中國既 Amazon...

中亞係咩意思...

中國既 Amazon...

Quote 咗佢段嘢都仲要問.....
Lm
有冇師兄有衛斯理,搵來搵去都搵唔到
新手無知一問
有冇巴打試過上amazin jp買漫畫再用kindle睇

乜原因買唔到
有冇師兄有衛斯理,搵來搵去都搵唔到

https://www.mooink.readmoo.com/

12 號夜晚八點先開始呀
已經 set 咗入 diary
你就黎呃我話已經開始咗

你就黎呃我話已經開始咗

送唔送貨嚟香港先?

你就黎呃我話已經開始咗

送唔送貨嚟香港先?

佢無講,要研究吓啦
繁體電子中文書唔賣香港
佢係市場立刻細唔少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞