Kindle及電子書交流區[1]

1001 回覆
73 Like 0 Dislike
其實有無咩網可以買到繁中既電子書 我發現我連大陸amazon都買唔到

Google
Readmoo
各有各問題
買唔到就下載啦
我覺得既然你唔俾我買
我去下載翻版你都唔可以話我

其實有得買都唔想download 但我都買唔到
唯有買番英文書睇

賣家叫乜名?
亞馬遜自己就做緊 9.4 折

唉屌,岩岩收到$10 credit..佢即刻加返價...唔撚買啦唉

中亞幫佢一買買 500 至 5000 禮卷
買完去買佢 D Z 實惠 杏仁

唔明 關中亞咩事

你無講邊間亞馬遜,又講淘寶,我以為你講中亞...

有講美亞

你原本個 post 係

有人民幣既巴打可以直接上淘寶買amazon gift card差唔多做緊9折

點可以睇到個美亞出黎?

Search 美亞禮品卡

Anyway 自從miss左99.99既offer, 依家每日都好痛苦

賣家叫乜名?
亞馬遜自己就做緊 9.4 折

唉屌,岩岩收到$10 credit..佢即刻加返價...唔撚買啦唉

唔明 關中亞咩事

有講美亞

你原本個 post 係

有人民幣既巴打可以直接上淘寶買amazon gift card差唔多做緊9折

點可以睇到個美亞出黎?

Anyway 自從miss左99.99既offer, 依家每日都好痛苦

下次可能係7月prime day 唔想等可以refund再係香港買
有冇Telegram一齊討論下??

唔明 關中亞咩事

有講美亞

你原本個 post 係

點可以睇到個美亞出黎?

平唔係好多之嘛,算啦
其實有無咩網可以買到繁中既電子書 我發現我連大陸amazon都買唔到

Google
Readmoo
各有各問題
買唔到就下載啦
我覺得既然你唔俾我買

唯有買番英文書睇

巴打你真係正氣
其實好好奇
係美亞買機既巴打絲打
用咩方法運番香港?
我見直接幫美亞買要俾 12 蚊美金運費 🤔
其實好好奇
係美亞買機既巴打絲打
用咩方法運番香港?

集運 一磅24蚊 新會員-20
total 4蚊運費

Google
Readmoo
各有各問題
買唔到就下載啦
我覺得既然你唔俾我買

唯有買番英文書睇

巴打你真係正氣

仲諗一諗係咪調轉左
其實好好奇
係美亞買機既巴打絲打
用咩方法運番香港?

total 4蚊運費

咁唔怪得大家咁想 prime 🙈

Kobo 平過其他readmoo and google, 可以自轉入kindle睇
其實好好奇
係美亞買機既巴打絲打
用咩方法運番香港?

total 4蚊運費

唔prime都一樣 係等多兩三日姐
prime有free 2 days delivery

我已經解決咗呢個問題
就係兩部 kindle 一齊睇
一部地內容
一部睇 reference
講到咁吸引,唔入坑都唔得

會唔會煩了一點?
其實好好奇
係美亞買機既巴打絲打
用咩方法運番香港?

total 4蚊運費

唔prime都一樣 係等多兩三日姐
prime有free 2 days delivery

咁又係...

我已經解決咗呢個問題
就係兩部 kindle 一齊睇
一部地內容
一部睇 reference
講到咁吸引,唔入坑都唔得

會唔會煩了一點?

舒服過抬住一疊紙
其實都係睇習慣
宜家係所有Kindle 新機Log out 都會剷哂啲書
定只係某啲型號係咁
宜家係所有Kindle 新機Log out 都會剷哂啲書
定只係某啲型號係咁

好似只係第八代係咁
即是入門版 + oasis
好似一直係咁上下
呢度D人興去紅葉書店? 買
好似平D
其實係 紅 定 洪?
好似一直係咁上下
好似平D
其實係 紅 定 洪?

之前去紅葉買好似890
不過係廣告版,要搵CS搞掂佢
好似一直係咁上下
好似平D
其實係 紅 定 洪?

之前去紅葉買好似890
不過係廣告版,要搵CS搞掂佢

咁都幾好,groupon 968 😜
我想問8代kindle 個電池icon,, 係唔係就算充爆個icon都係差一小格咁架?
好似睇落未充滿咁,,,但已經著綠燈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞