Kindle及電子書交流區[1]

1001 回覆
73 Like 0 Dislike
我都抽到部paperwhite
有冇人要

幾錢?
之前搭地鐵試過有條講嘢唔正嘅撚樣撞跌咗我部kindle
我企係門邊,已經特登拎實部kindle,點知條撚樣係撞落車,部機飛咗出去,跌咗落條罅入面
佢仲要話我掛住撳電話唔係佢錯
好彩執返上嚟之後,係有好多泥之外都冇嘢,如果唔係實要佢賠

依家出街都唔敢帶kindle,多得班周街撞人嘅仆街
咩地方有香港書download??
例如19散文
咩地方有香港書download??
例如19散文

19啲散文咪輯錄蘋果專欄,開calibre研究下
好野推介,calibre 繁轉揀
咩書都轉到
http://stone-yu.blogspot.hk/2016/05/calibre.html?m=1
咩書都轉到
http://stone-yu.blogspot.hk/2016/05/calibre.html?m=1

繁轉簡?回歸祖國?
想買部kindle paperwhite
網上見有人賣全新2016版..賣850蚊
買唔買得過?
留名想買paperwhite
咩書都轉到

繁轉簡?回歸祖國?

sorry ,係簡轉繁,自吞一打
想買部kindle paperwhite
網上見有人賣全新2016版..賣850蚊
買唔買得過?

美帝amazon 用$100美金買,加埋集運都係800$多D,不過850個價都算係咁
啱啱買左水貨paperwhite http://price.com
應該係日本版
Register 唔到
話error in registration
已經deregister 左部舊kindle
新都係reg 唔到
上網好似好多人試過同樣情況
點算好......

Btw touch screen paperwhite 點上一頁ga?

有冇巴打幫到手
係咪US account 唔可以係amazon jp 買ge device 度reg?

同我一樣,不過我買的是Voyage
你試下先download 最新firmware再試試reg
係咪睇英文書會方便啲其實
見啲中文書網好多書都無
啲翻譯又大陸版多...
打攪一下
Annual Dinner抽到部paperwhite
全新未開盒
有無巴打肯平平地接收咗佢

放左未?
有意 line: faigor123
想問大家有冇試過實體書轉做電子書
屋企買得太多實體書 我又睇得好慢 用kindle睇會快啲
有冇咩快啲嘅方法可以轉到

賣實體書、再買電子書
利申:英文書會咁做,因為英文書好易黃

賣實體書、再買電子書

英文書kindle 有啲都好貴
請問各爸打係咪可以install 多看? 可以睇 epub pdf imobi ?

賣實體書、再買電子書

有書就直接睇啦
我想問如果買pw 4G夠唔夠用?

賣實體書、再買電子書

有書就直接睇啦

唔想帶出街 睇英文書又成日睇唔明要查字典

賣實體書、再買電子書

有書就直接睇啦

唔想帶出街 睇英文書又成日睇唔明要查字典

一本書有幾重
而且你搞得黎都睇完啦

一本書正常得幾mb,多圖都係幾十mb

睇漫畫先有機會唔夠

正常人根本睇唔到咁好書
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞