Kindle及電子書交流區[1]

1001 回覆
73 Like 0 Dislike
Kobo 台灣做梗4折到今晚

有乜好書介紹? 😁
啲英文書就返返amazon買啦
啲英文書就返返amazon買啦

邊度平邊度買架啦... 🤔
Kindle 3留名
想問如果主要想係搭車個陣睇書嘅話
值唔值得買返部? 定係其實用電話睇都差唔多?

同埋如果要買,買邊部同係邊買會比較抵?
利申:窮學生, 剩係想下載啲免費書嚟睇

唔該各位巴打!

我就係撘車睇
本身冇住hall
車程來回三個鐘,kindle好好用
間中仲會係屋企睇
好後悔咁遲買
lm 用緊paperwhite
邊到買paperwhite 抵

仁福
eBay 買左部二手paperwhite 3 $450, 等運到
Kindle 係唔係有字典功能?類似iPhone 既look up 咁?

係 長㩒就有

仁福

你係咪想講福仁
想問幾錢到?
岩既話聽日去買
lm
我之前喺kobo買書,有本直接放mobi落documents度kindle會唔顯示出嚟
用send to kindle佢單撈完部機會自動reboot
有無人有同樣經驗
想問下有無邊D網可以subscribe財經雜誌?
想問如果主要想係搭車個陣睇書嘅話
值唔值得買返部? 定係其實用電話睇都差唔多?

同埋如果要買,買邊部同係邊買會比較抵?
利申:窮學生, 剩係想下載啲免費書嚟睇

唔該各位巴打!

我就係撘車睇
本身冇住hall
車程來回三個鐘,kindle好好用
間中仲會係屋企睇
好後悔咁遲買

我都後悔遲買
買左paperwhite 三個月已睇左廿本書
係cn買左本書 解左DRM 但點樣可以保持排版咁將簡轉繁 轉左係咪就無左書原本既圖?
係cn買左本書 解左DRM 但點樣可以保持排版咁將簡轉繁 轉左係咪就無左書原本既圖?

書原本係橫排
我想問有冇可能做到類似rss feed咁每朝有新聞睇
2月7日響美亞 $99 買咗 PW, 另外用 $12.99 買個套,用美國轉運送香港,2月14日就到,運費港幣42。

尋日攞機,打間個密封包裹,入面得部機,個套得個開咗口嘅膠袋!立即發電郵比美亞CS,十分鐘內回覆 full refund 兼如果再買會免運費送到香港,奈何件貨唔送香港,又唔再比42做轉運,放棄唔買。再過半粒鐘美亞通知已做 refund.

雖然冇咗個套,不過CS 做得真係唔錯!
2月7日響美亞 $99 買咗 PW, 另外用 $12.99 買個套,用美國轉運送香港,2月14日就到,運費港幣42。

尋日攞機,打間個密封包裹,入面得部機,個套得個開咗口嘅膠袋!立即發電郵比美亞CS,十分鐘內回覆 full refund 兼如果再買會免運費送到香港,奈何件貨唔送香港,又唔再比42做轉運,放棄唔買。再過半粒鐘美亞通知已做 refund.

見到119美金喎

見到119美金喎

我買嗰陣好似係情人節推,平20
如果想平平地買部睇下中文書,應該買邊部好
如果想平平地買部睇下中文書,應該買邊部好

paperwhite 3 , 大概900有齊基本功能
paperwhite2015...
一睇耐咗轉頁同查字都好lag,要restart先得但係次次都係咁好煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞