Kindle及電子書交流區[1]

1001 回覆
73 Like 0 Dislike
留名
邊度會有新中文書下載?
俾錢無問題
但希望唔係果種pdf彩色書
成日要拉大縮小先睇到
睇緊衛斯理好似睇極都睇唔完咁
新果部kindle好好j
但我pw仲好新未換得

邊個version

我都係舊個部 kindle 仲未壞...

利申 : 用緊 Kindle 7 gen
睇緊衛斯理好似睇極都睇唔完咁

same睇左10幾本放棄km3
睇緊Very Brit Problem,作者係英國人,佢用好好笑的tone講返一啲英國常見禮儀或者現象,我成日在地鐵睇到笑出黎

在Amazon買都係$1.xx美金,抵俾
有無人都係用Kobo ereader?

有,最近買了 aura one
我用緊paperwhite 係深水埗買

終於煲完大唐雙龍傳, 耐到hihi,煲左半年先睇完xx
唔知大家有無睇開漫畫

介紹一個漫畫網, kindle 推送, 幾方便的
點擊訂閱,有更新自動推送

Vol.moe
唔知大家有無睇開漫畫

Vol.moe

返屋企試吓先
有冇咩中文書推薦?好想瘋狂睇書 嗚呀
唔知大家有無睇開漫畫

Vol.moe

有用開,幾方便,但比較少漫畫
唔知大家有無睇開漫畫

Vol.moe

試緊,好似好正,多謝晒!!
留名
留名
有冇咩中文書推薦?好想瘋狂睇書 嗚呀

我之前係讀遠下載的,後來讀遠關閉服務後,我去好讀下載
如果大家有微信,可以試試微信推送
Id: tuiebook
關注後你可以跟據指示作出推送
我也在研究中, 大家一起討論下

Anyway, 我估推送完都要輸出到電腦去轉換成繁體直排才有心機看書
新果部kindle好好j
但我pw仲好新未換得

邊個version

oasis囉,正到
Amazon JP cyber monday paperwhite平3800羊
Amazon JP cyber monday paperwhite平3800羊

prime會員再減多啲
有無人都係用Kobo ereader?

有,最近買了 aura one

我最近都買左,但有啲問題

磁石auto sleep好似唔work…
另外暖色溫時下啲啲led有一兩個位偏綠

你有無買啲auto sleep cover?

prime會員再減多啲

我撳paperwhite manga版都係得條減4300羊既code
留名
kindle voyage 但部PAPERWHITE仲好硬淨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞