Kindle及電子書交流區[1]

1001 回覆
73 Like 0 Dislike
我想問8代kindle 個電池icon,, 係唔係就算充爆個icon都係差一小格咁架?
好似睇落未充滿咁,,,但已經著綠燈

係咁的
代代都係
我想問8代kindle 個電池icon,, 係唔係就算充爆個icon都係差一小格咁架?
好似睇落未充滿咁,,,但已經著綠燈

係咁的
代代都係

thanks
睇緊Very Brit Problem,作者係英國人,佢用好好笑的tone講返一啲英國常見禮儀或者現象,我成日在地鐵睇到笑出黎

在Amazon買都係$1.xx美金,抵俾

講英國人習慣既書多數都幾好笑
如果想買黎睇漫畫係咪32Gb好d 去邊到買平d
如果想買黎睇漫畫係咪32Gb好d 去邊到買平d

係香港好似得 groupon 有得賣
最後決定去hktvmall買 但美版同日版都係4 GB 但日版貴幾十蚊 係咪無分別架
最後決定去hktvmall買 但美版同日版都係4 GB 但日版貴幾十蚊 係咪無分別架

發夢見到,日版你去美版Amazon cs話想整走廣告,
佢會話你係日版,所以佢整唔到。

ok thx

咁你咪去日本CS整囉...

日本cs企得好硬一定會要你畀2000円,
以前舊登好多人講過。

日本cs企得好硬一定會要你畀2000円,
以前舊登好多人講過。

不過其實有廣告冇廣告影響真係好細,
其他都冇分別,我都係日版機但個a/c係美版
日版就個廣告十年如一日,
美版就成日轉,有啲巴打話有時美版啲廣告幾好j。
所以各花入各眼啦。

使用上一啲分別都冇。

我都諗緊
買4gb定32gb
可能會係日本買返留

我都諗緊
買4gb定32gb
可能會係日本買返留

4gb好夠用咖喇,你真係會睇漫畫先至32gb啦
同攞黎上堂睇notes會唔會好白痴
諗住後日去紅葉睇下先
諗住後日去紅葉睇下先

我都會用黎睇下notes
美國amazon唔送香港點搞?
諗住後日去紅葉睇下先

睇notes 用tablet 啦,kindle 適合睇小說多啲,mon太細

唔識用代運?
咁不如你hk買啦
諗住後日去紅葉睇下先

睇notes 用tablet 啦,kindle 適合睇小說多啲,mon太細

就係唔中意tablet咁“橙”眼 同想攞黎睇書同漫畫 不過都係去試下個size先再講

唔識用代運?
咁不如你hk買啦

即係要去搵另一間集運公司,叫amazon送佢集運地址,再經集運送返香港?
我以為amazon有直送嘛

唔識用代運?
咁不如你hk買啦

即係要去搵另一間集運公司,叫amazon送佢集運地址,再經集運送返香港?
我以為amazon有直送嘛

其實好易用

唔係喎,上星期喺福仁買咗日版,一同amazon講想remove ad就即幫我攪掂喎⋯

唔係喎,上星期喺福仁買咗日版,一同amazon講想remove ad就即幫我攪掂喎⋯

可能係睇運
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞